In English

MagnumLive

Yritys

Yritystapahtuma, gaala

Keitä me olemme?

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelma-, tapahtuma ja toteutustoimisto. Välitämme esiintyjiä ja ohjelmaa, toteutamme tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teemme teknistä toteutusta ja videotuotantoa, suunnittelemme ja rakennamme messuosastoja, toteutamme käyttögrafiikkaa ja tulostamme suurkuvatulosteita. Meistä on siis moneksi, 100 % omavaraisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella. Yrityksen liikevaihto viime tilikaudella oli 9 ME.  MagnumLive Oy kuuluu Magnum-konserniin, jonka muut yritykset ovat RMC Light & Sound Oy ja Lakeus Sound Oy. Konsernissamme työskentelee 40 kokopäiväistä ammattilaista ja kymmeniä freelancereita.

Kuinka voisimme palvella?

Säästämme asiakkaiden aikaa, rahaa ja vaivaa. Palvelemme mielellämme kokonaisvaltaisesti kutsusta kiitokseen, täysin omin voimin. Olet siis aina tekemisissä lopullisen toteuttajan kanssa. Meille pienikin on kaunista, ja monet asiakkaat käyttävät osaamistamme yksittäisistä tarpeista aina merkittävien kokonaisuuksien toteutuksiin, kilpailukykyiseen hintaan.

Jotakin ihan muuta?

Kiitos kyllä, ilman muuta! Ainutlaatuisen laajan tarjontamme hyödyntäminen tuottaa asiakkaille elämyksiä, jotka yllättävät positiivisesti ja ovat asiakkaillemme tuottavia. Pidetään palaveri jossa on ideaa. Ota yhteyttä!


Olemme jäsenenä seuraavissa organisaatioissa:

magnumlive_jasenyydet


Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. MagnumLive Oy (y-tunnus: 08696022) on yksi niistä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. 

MagnumLive-luottoluokitus


MagnumLive is beMatrix ledSKIN partnerMagnumLive on bePartner LEDskin, mikä tarkoittaa, että pystymme toteuttamaan innovatiivisia, näyttäviä, mutta silti ympäristöä säästäviä ratkaisuja tapahtumiin ja messuille beMatrix-tuotteilla. Katso esimerkkejä beMatrix-toteutuksistamme: Koko Tapahtuman messuosasto Kongressimessuilla, M101 Leadership ConclaveThe Airport Food & Beverage (FAB) Conference & Awards 2018.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›