In English

MagnumLive

Yritys

Yritystapahtuma, gaala

Keitä me olemme?

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelma-, tapahtuma ja toteutustoimisto. Välitämme esiintyjiä ja ohjelmaa, toteutamme tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teemme teknistä toteutusta ja videotuotantoa, suunnittelemme ja rakennamme messuosastoja, toteutamme käyttögrafiikkaa ja tulostamme suurkuvatulosteita. Meistä on siis moneksi, 100 % omavaraisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella. Yrityksen liikevaihto viime tilikaudella oli 11,6 ME.  MagnumLive Oy kuuluu Magnum-konserniin, jonka muut yritykset ovat RMC Light & Sound Oy ja Lakeus Sound Oy. Konsernissamme työskentelee 40 kokopäiväistä ammattilaista ja kymmeniä freelancereita.

Kuinka voisimme palvella?

Säästämme asiakkaiden aikaa, rahaa ja vaivaa. Palvelemme mielellämme kokonaisvaltaisesti kutsusta kiitokseen, täysin omin voimin. Olet siis aina tekemisissä lopullisen toteuttajan kanssa. Meille pienikin on kaunista, ja monet asiakkaat käyttävät osaamistamme yksittäisistä tarpeista aina merkittävien kokonaisuuksien toteutuksiin, kilpailukykyiseen hintaan.

Jotakin ihan muuta?

Kiitos kyllä, ilman muuta! Ainutlaatuisen laajan tarjontamme hyödyntäminen tuottaa asiakkaille elämyksiä, jotka yllättävät positiivisesti ja ovat asiakkaillemme tuottavia. Pidetään palaveri jossa on ideaa. Ota yhteyttä!


Olemme jäsenenä seuraavissa organisaatioissa:

magnumlive_jasenyydet

 


Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. MagnumLive Oy (y-tunnus: 08696022) on yksi niistä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. 

MagnumLive-luottoluokitus

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›