In English

MagnumLive

Ylen Hulahula Suomi – tulossa kaikkien aikojen Juhannustanssit!

JULKAISTU 12/04/2017
Hulahula Suomi, Koko Suomi tanssii, Robin

MagnumLive ja Yle esittävät kutsun kaikille juhannustanssilavoille:

Tanssilavat mukaan Juhannusaaton maailmanennätystansseihin – tulossa kaikkien aikojen Ylen Juhannustanssit: Hulahula Suomi!

Yle otti vastaan Tanssin Tiedotuskeskuksen Koko Suomi tanssii -haasteen ja päätti rakentaa kokonaisen kampanjan tanssin ympärille! Kyseessä on yksi Ylen vuoden suurimmista tuotannoista, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän aikana kaikkialla: tv:ssä, netissä, radiokanavilla ja sosiaalisessa mediassa. Suora lähetys nähdään juhannusaattona 23.6.2017: Yle TV1, Yle Radio Suomi ja Yle Areena.

Yle kerää yhteen Suomen juhannusfestivaalit, tanssilavat, kaupunkien juhannustapahtumat ja ihmisten omat mökkibileet. Koko Suomi muuttuu yhdeksi valtavaksi virtuaaliseksi tanssipaikaksi. Kaikkialla juhannusta juhlivat suomalaiset kutsutaan mukaan kaikkien aikojen juhannustanssiin, tekemään yhdessä maailman ennätystä. 

Kampanja on saanut nimekseen Hulahula Suomi!
Projektin tunnukseksi on valittu Robinin kappale, jonka nimi on Hula hula. Kyseinen kappale myös jaetaan tanssilavoille, maailmanennätysprojektia varten. Luvassa on mahtavaa, lattarihenkistä menoa.

Yle pyysi MagnumLiveä kokoamaan tanssilavat mukaan tähän projektiin

Kutsu esitetään kaikille lavoille, joissa tanssitaan juhannusaattoiltana: Siispä klo 22 tanssitaan Hulahulaa koko Suomen voimalla. Ennen kaikkea saamme yhdessä olla mukana tässä hienossa yhteisöllisessä projektissa juhlistamassa kukin omalta osaltamme 100-vuotiasta Suomea ja tanssikulttuuria! HUOM! PROJEKTIIN OSALLISTUMINEN EI MAKSA TANSSILAVOILLE MITÄÄN!

Heitämme siis haasteen kaikille juhannustanssilavoille!

• Lisätietoa Hulahulasta Ylen sivuilla.
Hulahula-Facbookissa

#hulahulasuomi #kokosuomitanssii

Lisätietoa: MagnumLive / Maria Hietanen
maria.hietanen@magnumlive.fi, 040 1484 762

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›