In English

MagnumLive

Vuoden Naisartisti Saija Tuupasen Joulu puhuu julkaistaan 16.11.

JULKAISTU 08/11/2018
Saija Tuupanen, joululevy, Joulu puhuu

Vuoden Naisartistiksi valitun, 15-vuotisjuhlavuottaan viettävän Saija Tuupasen Joulu puhuu julkaistaan 16.11.2018.

Keikkakuningattareksi nimetty ja juuri valtakunnallisessa yleisöäänestyksessä Viking Linella Vuoden Naisartistiksi valittu Saija Tuupanen on yksi iskelmätaivaan kysytympiä naisartisteja ja keikkamäärät hipovat taivaita. Saijan loppuvuoden keikkoihin kuuluvat iskelmäkeikkojen lisäksi myös joulukonsertit.

Levyn nimikkokappaleen voi kuunnella jo Youtubesta.

Tilaa levy kotiin!
• Kuuntele Spotifyssa

Näin Saija kertoo Joulu puhuu -levystään:

– Nimikkolauluksi valikoitui Joulu puhuu. Se on uusi, hieno ja ehkä hieman erilainen joululaulu, jonka on säveltänyt Jussi Rasinkangas ja sanoittanut Kati Valjus. Sopii mielestäni tämän hetken hektisiin ajatuksiin ja ihmisten elämäntyyliin. ”Hiljenny ja kuuntele, kun joulu puhuu sanoin ja sävelin”. Perinteisten joululaulujen lisäksi levyllä on siis muutamia uudempia lauluja. Sieluuni on piirtynyt erityisesti myös Ääni taivaasta. Se koskettaa jostain syvältä.

– Erityisen iloinen olen hienoista sovituksista. Jouni Hannula on sovittanut levylleni seitsemän laulua: Marian poika, Varpunen jouluaamuna, Ääni taivaasta, Sydämeeni joulun teen, Oi jouluyö, Talven syliin ja Joulu puhuu. Uudemmista kappaleista Joululaulu ystävälle on Markku Köntän sävellys ja Pianhan meillä on joulu Juse Venäläisen. Nämä kaksi olen aiempina vuosina julkaissut joulusinglenä. 

Perinteisistä Varpunen jouluaamuna on minulle se rakkain joululaulu. Sitä äidin kanssa on laulettu niin kauan kuin jouluja muistan. Se on tärkeä. Tässä sovituksessa on saatu taas hienoja vivahteita ja eloa tähän tunnettuun kappaleeseen. Ja hieno yksityiskohta on pienen Niilo-pojan laulu.

Talven syliin -kappaleeseen olen saanut rinnalleni Teemu Roivaisen, jonka kanssa olen 15-vuotisjuhlavuonnani myös konsertoinut yhdessä. 

Saija Tuupanen, joululevy, Joulu puhuu

Saija Tuupanen – Joulu puhuu, CD
Julk. 16.11.2018 / MGM-505 / EAN6430018600796
1. Sydämeeni joulun teen
2. Pianhan meillä on joulu
3. Joulu puhuu
4. Marian poika
5. Talven syliin, feat. Teemu Roivainen
6. Ääni taivaasta
7. Varpunen jouluaamuna
8. Joululaulu ystävälle
9. Oi jouluyö
MagnumLive & Musiikkifarmi 2018

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›