In English

MagnumLive

The Voice of Finland 2014 -voittaja Siru tähtää Pohjoismaisille markkinoille

JULKAISTU 12/02/2018
Siru, tvof

Vuoden 2014 The Voice of Finland SIRU (Airistola) julkaisi  8.2.2018 kappaleen The Light. Kappale on esimakua ennen kesää julkaistavalta levyltä.

Alun perin SIRU kirjoitti kappaleen osaksi laulajan itse tuottamaa Lumihiutaleet -joulukonserttikiertuetta (2017), mutta tajusi sävellystyön aikana, ettei siitä tule jouluista renkutusta tekemälläkään. Siispä sen julkaisu näin vuoden synkimmän ajan väistyessä sopii täydellisesti sen iloisuuden ja voimaannuttavuuden ansiosta juuri helmikuulle.

SIRU on julkaissut aiemmin suomenkielisen Solmut -albumin sekä kappaleet Vierekkäin ja Läpikulkumatkalla. Levyn kappaleista radiokanavilla ovat soineet muun muassa Sä et kulu pois, Kaksi naista, Mustelmat ja Lempi-ihminen. SIRUn Läpikulkumatkalla -kappale oli osana vuoden 2017 Koko Suomi Tanssii -kampanjaa, joka tavoitti yli 2,5 miljoonaa ihmistä.

Myöhemmin keväällä SIRU lähtee Texasin auringon alle inspiroitumaan ja tekemään yhteistyötä paikallisten ja muista maista tulleiden laulunkirjoittajien kanssa kirjoittaen tulevan levyn kappaleita. SIRU tähtää musiikillaan muun muassa Pohjoismaisille markkinoille.

SIRU asuu nykyään Helsingissä ja työskentelee musiikin alan yrittäjänä. Laulaja keikkailee ahkerasti niin soolomusiikin kuin bilebändin kanssa ja tekee säveltää musiikkia muille artisteille ja yrityksille.

• Spotify – Siru –  The Light
• Youtube: Siru – The Light

”Musiikki on väylä tuntea isosti.” -SIRU

Share on Facebook
Facebook
4Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›