In English

MagnumLive

Veikko Lehtola MagnumLiven toimitusjohtajaksi

JULKAISTU 01/03/2019
Veikko Lehtola, toimitusjohtaja, magnumlive

MagnumLiven toimitusjohtaja vaihtuu. Veikko Lehtolasta uusi toimitusjohtaja, Kimmo Junttila jatkaa myyntijohtajana.

MagnumLiven toimitusjohtajana on aloittanut 1.3.2019 Veikko Lehtola (43 v.). 14 vuotta toimitusjohtajana toiminut Kimmo Junttila jatkaa MagnumLivessä myyntijohtajana ja yhtiön osakkaana. Lehtola ottaa toimitusjohtajana kokonaisvastuun firman toiminnasta ja kehittämisestä. Lehtola on kutsuttu myös MagnumLiven ja sen tytäryhtiöiden Lakeus Soundin ja RMC Oy:n hallitusten puheenjohtajaksi. Lehtola siirtyy tehtävään Ramirent Finland Oy:n johtotehtävistä (COO).

Viime vuosina toimialojaan vahvasti laajentanut MagnumLive on alansa moniosaaja, ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto, jonka asiakkaina on monia suomalaisia suuryrityksiä. Ääni-, valo- ja kuvatekniikkapalvelujen, tapahtumatuotannon sekä maineikkaan ja laajan esiintyjärosterinsa lisäksi MagnumLive on muutama vuosi sitten laajentanut osaamistaan messusuunnitteluun ja -rakentamiseen. Magnum-konsernin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella.

– Saamme kokeneen henkilöjohtajan, kehittäjän, prosessien ja tietotekniikan osaajan, jonka kokonaisvaltainen työpanos vapauttaa minut hallinnollisista paineista ja saan keskittyä satasella myyntiin ja uusiin asiakkuuksiin. Veikolla on melkoinen kontaktipinta suomalaisessa yrityskentässä, erityisesti rakennusteollisuudessa ja julkisessa sektorissa, jotka pyrimme hyödyntämään tuottavasti, iloitsee myyntijohtaja ja osakas Kimmo Junttila.

Suuren pörssiyhtiön johdosta luovalle live- ja tapahtuma-alalle siirtyvä Veikko Lehtola odottaa mielenkiinnolla uutta pestiään.

– Uskon, että aikaisempi kokemuspohjani luo uusia mahdollisuuksia ja näkemyksiä MagnumLiven toimintaan ja auttaa meitä kiihdyttämään vielä suuremmalla vaihteella eteenpäin. Ala tulee kokemaan tulevina vuosina samanlaisia murroksia, joita muillakin aloilla on jo koettu, mukaan lukien digitaalisuuden ja sen tuomat uudet mahdollisuudet. Jatkossa haluamme olla myös kärjessä tällä osa-alueella. Kiitos omistajille luottamuksesta, että saan olla tässäkin mukana loistavien ihmisten kanssa, pohtii toimitusjohtaja Veikko Lehtola.

Veikko Lehtola on aikaisemmin vastannut Ramirent Finland Oy:ssä COO:n (Chief Operating Officer) tehtävistä ja sitä ennen vastannut Ramirent Finland Oy:n myynnistä ja markkinoinnista vuosina 2013-2016. Ennen Suomen maayhtiöön siirtymistä hän on ollut kansainvälisissä tehtävissä Ramirent konsernissa CDO:n ja CTO:n tehtävissä. Aikaisemmilla työurillaan hän on ollut perustamassa ja operoimassa lakiasiaintoimistoa kuusi vuotta ja ollut eri tehtävissä Salomaa Yhtiöt Oy:ssä yksitoista vuotta.


MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto, joka on MagnumLive perustettu vuonna 1991. MagnumLive myy esiintyjiä ja viihdeohjelmaa, toteuttaa tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, tekee teknistä toteutusta ja videotuotantoa sekä suunnittelee ja toteuttaa messuosastoja.

Magnumkonserniin kuuluu lisäksi itsenäisenä yhtiönä RMC Light & Sound Oy, joka on vuonna 1980 perustettu vaativien tapahtumatekniikkatoimeksiantojen ammattilainen. Toinen tytäryhtiö Lakeus Sound Oy on tapahtumatekniikkaan erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, juhlia, konsertteja, kiertueita sekä seminaarien ääni-, valo- ja kuvatekniikkapalveluja.

Magnumkonsernissa työskentelee lähes 50 kokopäiväistä alan ammattilaista ja konserniyritysten toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella. Konserniyhtiöiden yhteenlaskettu viimeisen tilikauden liikevaihto oli 12 miljoonaa euroa.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›