In English

MagnumLive

Uusia, riemastuttavia lastenohjelmia, mm. Varamummo ja Mölyapinat

JULKAISTU 12/02/2019

MagnumLiven lastenmusiikkirosterissa on paljon uusia mukavia ohjelmia ja esiintyjiä. Tässä muutamia uusia, riemastuttavia viihdyttäjiä. 

Varamummo perustuu Susanna Haaviston kirjoittamaan samannimiseen kuvakirjaan ja 10-osaiseen YLE Pikku Kakkosen Varamummo-sarjaan. Esityksen teemat ja aiheet liittyvät kaikki pienen lapsen maailmaan, pieniin isoihin tai isoihin pieniin ongelmiin tai mieltä askarruttavien kysymysten kiemuroihin. Varamummo asettuu aina lapsen mittakaavaan, ei tarkastele asioita aikuisen maailmasta vaan kuuntelee lapsen herkkiä tunteita ja ajatuksia. 

 

Lastenmusiikkiorkesteri Mölyapinat
Mölyapinat soittavat menevää uutta koko perheen musiikkia, joka pistää peput heilumaan! Mölyapinat-keikalla on paljon osallistavia lauluja ja vuorovaikutusta. Myös hieman teatteria. Mölyapinat huomioi lasten iän, ja volyymitaso sovelletaan aina paikan mukaan. Bändi voi soittaa myös ihan akustisesti. Mölyapinat soittavat pääasiassa omia kappaleita, mutta setissä mukana on myös tuttuja biisejä, joihin on tehty omat sanat, esimerkkinä Banaanin metsästys (Leijonan metsästys).

 


Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa kaikenikäiset katsojat hulvattoman räiskyvillä esityksillään! Aalto tuli tunnetuksi Talent Suomi 2016 -kilpailussa, ja vuonna 2018 hän ihastutti yleisöä America’s Got Talentissa USA:ssa. Sari on suosittu somepersoona lasten ja nuorten keskuudessa: hänen videonsa YouTubessa ja TikTok-videopalvelussa ovat keränneet yli 10 miljoonaa katsomiskertaa. Sarin show ja on saanut rakastettujen eläinhahmot rinnalle uusia kavereita.  

 

Lastenohjelma, Mirkka & Luis, Koiruuksia
Mirkka & Luis on lastenmusiikki-duo, joka viihdyttää ja laulattaa lapsia. Mukaansatempaavassa ohjelmanumerossa soivat uudet lastenlaulut, aiheina mm. möröt sängyn alla, tuhannet miksi-kysymykset, kommellukset, käsien ja hampaiden pesut ja nukkumaanmenot. Esityksen punaisena lankana on Koiruuksia-levy, jonka duo julkaisi kansainvälisenä lasten oikeuksien ja lastenmusiikin päivänä 20.11.2018.

 

 
Muista myös hauskat sketsihahmot, uusimpina Afrobotti ja Taikapasi. 

• Tutustu lisää näihin ja muihin lasten- ja koko perheen ohjelmiin

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›