In English

MagnumLive

Uusia juontajia edustukseemme: Kaj Kunnas, Perttu Sirviö, Aatu Itkonen

JULKAISTU 27/08/2019
Kaj Kunnas, Perttu Sirviö, Aatu Itkonen

Juontajarosterimme on jälleen vahvistunut kolmella upealla juontajalla: Kaj Kunnas, Perttu Sirviö ja Aatu Itkonen. Edustuksessamme olevat on alansa ammattilaisia ja monet eri medoista ja tv:stäkin tuttuja. Juontajistamme löytyy varmasti vetäjä ja isäntä monelaisiin juhliin, tapahtumiin tai vaikkapa messuille. 

• Katso kaikki MagnumLiven juontajat.

 

Kaj Kunnas, juontaja, luennoitsija, urheilu

Kaj Kunnas

Urheilutoimittajana ja -juontajana tutuksi tullut Kaj Kunnas on suomalaisten rakastama tv-persoona, joka omalla sympaattisella tyylillään on selostanut monia urheilutapahtumia (mm. Olympialaisia ja Jääkiekon MM-kisoja) ja jututtanut satoja alan sankareita. Sittemmin Kunnas on laajentanut juontajaosaamistaan muihin tapahtumiin, mm. laulukilpailuihin ja moniin livetapahtumiin. Hänet on palkittu Suomen urheilugaalassa Urheilujournalismipalkinnolla) ja valittu myös Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.

• Lue lisää >>


Perttu Sirviö, remonttipiiskuri, juontaja     

Perttu Sirviö

Perttu Sirviö tuli tv-katsojille tutuksi Suomen ensimmäisen Big Brother -kilpailun voittajana, jossa nuori miehen sukkelat kommentit ja huumori sulattivat katsojien sydämet. Sittemmin Perttu on nähty Tervetuloa kotiin ja Remontipiiskuri-tv-ohjelmista, joissa asiantuntevana remonttimiehenä hän laittaa paikat kuntoon. Uusimpana tuotantoja Perttu nähdään Perttu – Tehtävä Kiinassa -ohjelmassa. Sirviö on saanut myös Paras esiintyjä 2018 -ehdokkuuden Kultainen Venla -gaalassa.

• Lue lisää >>


 Aatu Itkonen, taikuri, juontaja

Aatu Itkonen

Nuori hurmuri Aatu Itkonen on esiintyjä, taikuri, juontaja, puhuja – sekä yrittäjä. Vasta 18-vuotias Aatu on esiintynyt jo reilut neljä vuotta monenlaisissa, sekä aikuisten että lasten tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. Aatu on kasvattanut pikkuhiljaa omaa fanijoukkoaan somen kautta. Ja tietenkin esiintymistensä kautta. Aatu sopii mukavasti vaikkapa tubettajien rinnalle eri tapahtumiin. Aatu myös luennoi yrittämisestä. Aatu on saanut kehuja esiintymisistään ministeritasoa myöten. Katso esittelysivuilta referenssit. Aatu Itkosen seuraaviin suuriin projekteihin kuuluu Aatun Mysteerit -taikaohjelman vetäminen Ylen Galaxi-ohjelmassa kahdeksan jakson verran. Sarja pyörähtää käyntiin televisiossa ensi vuoden puolella.

• Lue lisää >>​

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›