In English

MagnumLive

Upea Nomi julkaisee debyyttialbuminsa ”Pieni minä”.

JULKAISTU 14/11/2019
nomi

Upea laulaja Nomi julkaisee perjantaina 29.11. debyyttialbuminsa ”Pieni minä”, ja ennen tätä, tulevalta albumilta saa esimakua kun Nomi julkaisee singlen ”Hengitän sua”. Nomin debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa 2018 julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin Iskelmän ja Radio Suomen soittolistalle. Syksyllä 2018 julkaistu ”Elossa” soi mm. Radio Suomella ja nousi paikallisradiolistan top10een. 

Tää on oikeesti mulle ihan älyttömän iso juttu. Tuleva levy kiteyttää yli kahden vuoden duunin, kaiken sen mihin ollaan tähdätty alusta saakka. Se on kokonaisuus erilaisia tarinoita ja sinne mahtuu myös mun itse kirjoitettua musaa. Levyn nimikko biisi on ”Pieni minä” ja se on mun omaa käsialaa.” Kertoo Nomi.

Ensimmäisen albumin julkaisu tarkoittaa mulle yhden unelman täyttymistä. Jokainen biisi sisältää mulle tärkeän tarinan ja niillä on mulle suuri merkitys.  Pieni minä -biisin kautta saan tsempata niitä, ketkä on saattaneet joskus kohdata jonkinlaista syrjintää tai ennakkoluuloja. Kokeneet, etteivät ehkä oo riittäneet sellaisina kuin on. En malta odottaa, että pääsette kuuntelemaan nää biisit ja kertomaan mulle mitä mieltä niistä ootte. Tää jännittää mua tosi paljon mutta samalla tiedän, että tuleva albumi on just mua ja sitä mitä haluun ulos antaa!” -Nomi iloitsee

Albumin voi ennakkotilata Levykauppa Äxästä.  Se kannattaa tehdä nyt, niin saat julkaisupäiväksi fyysisen tuotteen kotiin ja pääset fiilistelemään Nomin musaa!
Tilaa albumi ennakkoon!

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›