in-english

MagnumLive

Työpaikkoja tarjolla: haemme graafista suunnittelijaa

JULKAISTU 05/04/2017

MagnumLive hakee graafista suunnittelijaa mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työhön viihde- ja tapahtuma-alalle Vantaan toimipisteellemme. Työsuhde on määräaikainen ja vähintään 5 kk pituinen.
 
Graafisen suunnittelijan työtehtäviin kuuluu painotuotteiden suunnittelu ja toteutus, kuten julisteet, esitteet, lehtimainokset ja suurkuvatulosteet. Aineistoa tuotetaan myös digitaalisiin kanaviin, kuten infonäytöt, AdWords, sosiaalisen median alustat ja nettisivustot. Lisäksi erilaisiin tapahtumiin somisteiden, tulosteiden ja opasteiden suunnittelua ja toteutusta.
 
Tekijällä on oltava vankka osaaminen yleisimpien ohjelmien käytössä, kuten PhotoShop, InDesign ja Illustrator. Painotekniset vaatimukset tulee tuntea hyvin ja osata tulkita asiakasyritysten brändimanuaaleja. Vähintään kolmen vuoden työkokemus graafisesta suunnittelusta olisi toivottavaa. Käytössämme on Mac-käyttöjärjestelmä.
 
Odotamme hakijalta tiimihenkeä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä, sillä tehtävään valittu tulee työskentelemään osana viiden hengen suunnittelu- ja tuotantotiimiä. Englanninkielen perustaidot tulee olla hallussa, sillä osa projekteista on kansainvälisiä. Arvostamme myös valokuvaus-, videonmuokkaus- ja animaatiotaitoja sekä luovaa tekstinkirjoittamista (markkinointi/tiedotus).
 
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, CV, mahdolliset työnäytteet sekä palkkatoiveesi osoitteella: rekry@magnumlive.fi
 
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


MagnumLive on ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto, jolla on noin 35 kokopäiväistä työntekijää. Välitämme esiintyjiä ja viihdeohjelmia, toteutamme tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teemme teknistä av-toteutusta ja videotuotantoa, sekä suunnittelemme ja rakennammemessuosastoja.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android