In English

MagnumLive

TV-tähti Pauliina Jokiselta ensi-single

JULKAISTU 20/06/2013
Pauliina Jokinen, single, Siitä hetkestä

Suomen suosituimmasta kotimaisesta TV-draamasta tuttu Pauliina Jokinen julkaisee ensimmäisen singlensä

Pauliina Jokinen julkaisee ensimmäisen singensä nimeltään Siitä hetkestä. Vasta 18-vuotias Pauliina tunnetaan julkisuudessa vielä tällä hetkellä paremmin TV-näyttelijänä, mutta nyt hän tähtää tosissaan myös musiikkialalle. Musiikki on ollut aina näyttelemisen ohella Pauliinalle tärkeä juttu.

– On tosi mahtavaa päästä musiikkiuralla eteenpäin. Sinkun julkaisu tuntuu aivan mahtavalta! Taas yksi suuri haave on toteutunut, kertoo Pauliina.

– Musiikki on aina ollut ykkösjuttu, vaikka näytteleminen on alkanut koko ajan enemmän kiinnostamaan. Toivon, että saan tulevaisuudessa tehdä töitä musiikin parissa, mutta jos pystyisin jotenkin yhdistämään siihen myös näyttelemisen, niin se olisi mahtavaa. Oon aina ollut tosi kiinnostunut esiintymisestä yleensäkin ja keväällä 2011 siis aloitin näyttelemisen Salatuissa elämissä, kertoo Pauliina.

Pauliinan voi tavata myös live-esiintymässä eri musiikkiestradeilla. Heinäkuun 20. päivä laulajatar esiintyy The Tall Ship Racen Jätkän lavalla Helsingissä. Keski-Suomesta kotoisin oleva Pauliina tulkitsee kuin kokeneen konkarin ottein kappaleensa ja cover-ohjelmistoon ovat tykästyneet kaikenikäiset kuulijat. Vuosia kestäneet musiikkiopinnot ovat koulineet Pauliinasta taitavan esiintyjän, joka esiintyy pääosin itseään kitaralla säestäen.

Siitä hetkestä on Pop’n’ Roll sävellys- ja sanoituskilpailun voittaja vuodelta 2012. Kappale on laulaja, lauluntekijä, teologian maisteri ja HEO:n lauluntekijälinjan kasvatti Jenni Westerbackan säveltämä ja sanoittama. Pop’n’ Roll sävellys- ja sanoituskilpailun takana ovat mm. Osta Elämä ry ja Elvis ry. (www.popnroll.fi).

Kuuntele Pauliinan Siitä hetkestä-kappale Iltalehden netti-TV:ssä

Lataa Siitä hetkestä -kappale.

Pauliina Jokisen tulevia keikkoja (kesä 2013)

6.7. Vetelin markkinat
13.7 Ravintola Myrskylyhty Pyhäjärvi
20.7. Tall Ship Race, Jätkän lava Helsinki
20.7. Yksityistilaisuus, Tampere
9.8. Oriveden City Hotelli

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›