In English

MagnumLive

Turun Uittamon toiminta uudistuu, MagnumLive vastaa ohjelma-annista

JULKAISTU 19/01/2015
Uittamo Paviljonki, Turku

Uittamo Paviljongin toiminta uudistuu Turussa

Turun Toverien hallinnoiman Turun Uittamon asuinalueella sijaitsevan Uittamon huvipaikan toiminta uudistuu kesäksi 2015. Perinteikäs huvipaikka ja ravintola toimivat nyt saman nimen alla: Uittamo Paviljonki.

TuTo solmi uusien yhteistyökumppanien kanssa pidempiaikaisen sopimuksen lavan huvi- ja ravintolatoiminnasta. Perinteikäs, jo vuodesta 1931 asti, viime aikoina pääsääntöisesti tanssilavana toiminut Uittamo laajentaa tarjontaansa ja ensi kesänä lavalla nähdään perinteisten tanssitapahtumien lisäksi mm. musiikkiteatteriesityksiä. Uudet Turun Toverien yhteistyökumppanit ovat ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive Oy sekä sekä ravintolapalveluista vastaava Manu Events Oy, joka löytyy myös suositun Mauno-ravintolakonseptin takaa.

– Haastoimme itsemme seuran sisällä syksyllä 2014 saamaan aikaan Uittamolla tuntuvia uudistuksia. Päätimme kilpailuttaa yhteistyökumppanimme tulevista kausista. Kyse ei ollut vain taloudesta, vaan myöskin idearikkaudesta toiminnan kehittämiseksi. Nyt valittujen yhteistyökumppanien avulla Uittamo saa uutta puhtia perinteisen tanssitoiminnan lisäksi. Uittamolla on historian aikana järjestetty monenlaisia tapahtumia ja nyt tulevina kesinä tarjonta laajenee jälleen. Olemme seurassa iloisia Uittamon uudesta tulemisesta ja yhteistyökumppanien ideoista ja tarmokkuudesta. Ensi kesä alkaa jo olla vahvasti puikoissa, toteaa Turun Toverien toiminnanjohtaja Henry Toivari.

Turun Toverit on järjestänyt Uittamolla toimintaa jo 73 vuotta.

Teatteria, tanssia ja erilaisia tapahtumia MagnumLiven tuottamana

Ensi kesäksi Uittamo laajentaa ohjelma-antiaan myös teatterin maailmaan. Uittamolla nähdään laadukkaiden iskelmäartistien lisäksi myös musiikki- ja teatteriesityksiä. Ohjelma-annin takana on MagnumLive ohjelma- ja tapahtumatoimisto, jolla on toimistot Turussa, Vantaalla ja Rovaniemellä.

– Kokeilimme elokuussa yhden esityksen verran Olavi Virran elämään ja musiikkiin perustuvaa musiikkinäytöstä Uittamolla. Esitys oli yleisömenestys ja myytiin loppuun alta aikayksikön. Koska tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Olavi Virran syntymästä, on luontevaa, että jatkamme Olavi Virran esityksiä Turussa ja mikä olisikaan parempi paikka kuin kesäinen, kaunis Uittamo. Kesän aikana siellä tullaan näkemään myös muunlaisia esityksiä musiikkiteatterin saralta sekä muita erikoisiltoja, kertoo MagnumLiven viestintäpäällikkö Liisa Marjomäki.
Katso esityspäivät Laulaja – Olavi Virta.

– Toiveemme on, että mahdollisimman laaja kuluttajakunta löytää tämän hieman piilossa olleen upean paikan, joka sijaitsee Pitkäsalmella merinäköalapaikalla. Uittamo sijaitsee kuitenkin lyhyen matkan päässä keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päässä, jatkaa artistivalinnoista vastaava Johanna Tuomola MagnumLivestä.
– Uittamon lava nimenä on ehkä rajannut paikan vain tanssin harrastajien paikaksi. Tanssikansaa palvellaan edelleen tuttuun tapaan jo perinteiseksi käyneiden perjantai- ja sunnuntaitanssien merkeissä, mutta uudistuksen myötä halusimme uudistaa myös paikan nimeä, jotta se palvelisi laajaa kävijäkuntaa. Siksi olemme palauttaneet huvipaikalle alueesta aikoinaan käytetyn Uittamo Paviljonki -nimen.

Uittamo Paviljongin avajaiset ovat perjantaina 8.5.2015, jolloin kesä starttaa tanssi-illan merkeissä useamman solistin voimalla. Kesän aikana tanssien tähtinä nähdään Suomen suosituimpia tähtiä, mm. Matti & Teppo.

Uutta ilmettä ravintolaan ja yritystilaisuuksia

Uittamon ravintola kunnostetaan ja kaunis huvila saa mm. uudet maalipinnat niin sisätiloihin kuin ulkopintaan. Uusiksi ravintoloitsijoiksi ryhtyvät Santtu Kiili ja Kimmo Nurmi, jotka pyörittävät myös Mauno-konseptia Kupittaalla Bio Cityssä sekä Trivium Cityssä. Ravintolan asiakastiloja uudistetaan sekä kalustusta päivitetään ja asiakkaiden viihtyvyyttä parannetaan myös uudella myyntipisteellä aivan lavan läheisyydessä. Ravintola tulee olemaan avoinna tapahtumien yhteydessä, mutta heinäkuussa ravintola on avoinna lähes päivittäin myös tapahtumien ulkopuolella ja tarjoilee päivällä lounasta, jäätelöä, kahvia sekä virvokkeita upealla näköalalla. Uittamo huvipaikkana ja tapahtumaravintolana houkuttelee tulevaisuudessa myös enemmän yritysmaailmaa koska jatkossa Mauno Catering- tuottaa tapahtumiin laadukkaat tarjoilut. Varaamalla oman yksityistilaisuuden Uittamolta yritykset saavat taas uuden mukavan paikan virkistää henkilökuntaansa tai viihdyttää asiakkaitaan.

– Olen erittäin innoissani uudesta konseptistamme ja uskon turkulaisten kesällä löytävän Uittamolle viihtymään, toteaa ravintoloitsija Santtu Kiili.

www.uittamo.fi
www.facebook.com/uittamopaviljonki

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›