In English

MagnumLive

Turun Uittamo Paviljonki avaa ovet kesätansseihin 18.5.

JULKAISTU 17/05/2018
Uittamo tanssilava, Taavitsainen, Kantola, Tuupanen

Tanssilavakulttuuri elää edelleen vahvana Turussa. Uittamo Paviljonki, jossa ensi kertaa on tanssittu jo 1930-luvun alussa, on yksi Suomen vanhimpia tanssipaikkoja. Uittamon tämän kesän ensimmäiset lavatanssit tanssitaan perjantaina 18. toukokuuta ja niiden viihdyttäjänä on 15-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Saija Tuupanen, jota myös keikkakuningattareksi nimitetään.

– Mahtavaa päästä jälleen Turkuun keikalle. Uittamo on yksi kesäisen Suomen suosikkilavoistani, niin upeat merimaisemat ja aivan ihana tanssiyleisö!, iloitsee Saija, joka taannoin asui itsekin Turussa hetken aikaa.
– Kesällä jaksa kyllä ajella autolla ympäri Suomen, kun on valoisaa ja vielä näin aikaisin toukokuussa hellepäiviä. Ja kun perillä odottavat sitten ihanat perinteiset tanssilavat ja tunnelma, miettii Saija, joka vuositasolla tekee huiman määrän esiintymisiä, tänäkin vuonna yli 160 keikkaa.

Tänä kesänä lavalla tanssitaan yli 30 tanssien voimalla perjantaisin ja sunnuntaisin ja musiikista vastaavat Saija Tuupasen ohella Suomen iskelmätaivaan kärkinimet. Muita esiintyjiä ovat mm. Kyösti Mäkimattila, Finlanders, Matti & Teppo, Taikakuu, Teemu Roivainen, Eija Kantola ja Marita Taavitsainen. Perinteisissä juhannustansseissa nähdään Kari Vepsä.

Joka vuosi lavalla tehdään pieniä uudistuksia, mm. parketti on hiottu ja lakattu ja lavan backstage, eli artistitila on aivan uusi. Lava saa jälleen kesäksi näyttävät värivalopesun ja tunnelmavalaistuksen. Tanssien lipun hinta on pidetty maltillisena, liput vaihtelevat 12 eurosta 16 euroon.

 Kesän aikana Uittamolle on tulossa myös monia yksityis- ja yritystapahtumia, mutta myös erikoistapahtumia, mm konsertteja.  

 Uittamo Paviljonkia, perinteikästä huvipaikkaa isännöi Turun Toverit ry ja tapahtumista vastaa MagnumLive Oy.

www.uittamo.fi
https://www.facebook.com/UittamoPaviljonki
Uittamo Paviljonki, Rykmentintie 29, 20880 Turku

Uittamo Tanssilava

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›