In English

MagnumLive

Tomi Metsäketo joulukirkoissa – parhaillaan Ystävän laulu -kiertueella

JULKAISTU 19/10/2018
Tomi Metsäketo, Kuului laulu enkelten

Tomi Metsäkedon syyskautta siivittävät monet konsertit. Parhaillaan käynnissä on ”Ystävän laulu – slaavilainen ilta”. Siinä esitetään suomalaisille rakkaita slaavilaisia lauluja ja romansseja. Kiertueella ovat mukana Tomin rinnalla Milana Misic ja Amadeus Lundberg. Loppuvuodesta Tomi konsertoi kirkoissa jouluisen musiikin siivittämänä. Konserttien nimenä on Tomin kultaa ja platinaa myyneen joulualbumin mukaan Kuului laulu enkelten.

– Näitä joulukonsertteja on toivottu minulta todella paljon tälle vuodelle, onhan niillä pitkät perinteet, pohtii Tomi. – Olen valinnut konsertteihini jälleen suomalaisten rakastamia, kaikkein kauneimpia joululauluja. Juuri niitä on sinne minulta kovin toivottu. Niistä mm. Varpunen jouluaamuna on yksi oma suosikkini. Suuri osa konsertin joululauluista löytyy myös Kuului laulu enkelten –levyltäni.

Tomin rinnalla kirkkojen joulutunnelmassa on mm. pianotaiteilija, säveltäjä ja sovittaja Jukka Nykänen, jonka kanssa Tomi on tehnyt paljon yhteiskonsertteja. – Jukka on ollut mukana myös monilla aiemmilla joulukiertueillani. Pyrimme luomaan kirkkoihin tänä vuonnakin lämminhenkisen tunnelman. Näiden konserttien myötä toivotan samalla rauhaisaa loppuvuotta kaikille.

Kuului laulu enkelten –konsertit 2018

Ke 5.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko, klo 19 (Itsenäisyyspäivän aatto)
Su 9.12. Savonlinna, Tuomiokirkko, klo 16
To 13.12. Tampere, Vanha kirkko, klo 19
Ke 19.12. Valkeakoski, Sääksmäen kirkko, klo 19
(Liput alk. 28 e. Ennakko: Ticketmaster.fi)

YSTÄVÄN LAULU -KONSERTTIKIERTUE KÄYNNISSÄ

Syyskauden kiertueista suurimpana on parhaillaan käynnissä oleva Ystävän laulu – slaavilainen ilta, jossa kolme solistia, Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Amadeus Lundberg tulkitsevat kiertueen nimen mukaisesti slaavilaisia lauluja. Konsertin musiikista vastaa kiitelty Juha Tikan orkesteri.

Täysille saleille esitetty konsertti on saanut kiitosta hienoista tulkinnoistaan ja saanut yleisön nousemaan ylös – jopa kesken konsertin – suosiota osoittamaan. Seuraavat konserttipaikat ovat Imatra, Pori, Hyvinkää, Turku, Klaukkala, Kuopio, Jyväskylä ja Kotka.

– Slaavilainen ja venäläinen musiikki sekä kulttuuriperinteet ovat jopa ”kadehdittavan” hienoja. Siksi on oikein mahtavaa lähteä tekemään suurta kiertuetta slaavilaistunnelmissa, kahden upean artistin kanssa, miettii Tomi Metsäketo, joka on esiintynyt myös Suomeen televisioidussa, kansainvälisen kultturihankkeen konsertissa: – Olen muutaman kerran saanut laulaa slaavimusiikkia Pietarissa Oktyabrsky-salissa Meidän romanssi -konserteissa. Upeaa musiikkia, ja mikä tunnelma.

Ystävän laulu -kiertuepaikat syksy 2018

Ke 19.09. Kerava, Keravasali, klo 19
La 06.10. Vantaa, Martinus-sali, klo 18
To 11.10. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 19
Pe 12.10. Kuusankoski, Kuusankoski-talo, klo 19
La 13.10. Lohja, Laurentius-sali, klo 19
La 20.10. Imatra, Kulttuuritalo Virta, klo 19
Ke 24.10. Pori, Promenadikeskus, klo 19
La 10.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali klo 19
Ke 21.11. Turku, Konserttitalo klo 19
To 22.11. Klaukkala, Monikko-sali, klo 19
Pe 23.11. Kuopio, Musiikkikeskus klo 19
Ma 26.11. Jyväskylä, Paviljonki, klo 19,
Ti 4.12. Kotka, Kotkan konserttitalo, klo 19
(Liput alk. 36 €, + mahdolliset palvelumaksut, Ticketmaster / Lippu.fi)

Molemmat konsertit tuottaa MagnumLive.

Tomi Metsäketo, Amadeus Lundberg, Milana Misic, Slaavilainen konsertti, Ystävän laulu

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›