In English

MagnumLive

Tilaa uudet sketsihahmot keikalle: Amurin enkeli, Aina Inkeri Ankeinen, Murosen Kari…

JULKAISTU 30/01/2017
Putous, Amurin enkeli, Jenni Kokander, Aina Inkeri Ankeinen, Pilvi Hämäläinen, Mikna Kuustonen, Murosen Karisketsihahmo

Uudet sketsihahmot valloittavat – nyt myös erilaisissa tapahtumissa! Tilaa keikalle tämän hetken puhutuimmat hahmot! Saisiko olla vaikkapa Amurin enkeli; Aina Inkeri Ankeinen tai Ratiomies Murosen Kari?

• Amurin enkeli

Amurin enkeli on taivaallisiin sotajoukkoihin kuuluva, reipas tampereen murretta vääntävä, Enkelparventiellä asuva Jumalan Tinderi, eli amerikkalaisittain Pimp! Amurin mottona on ”Usko, Toivo ja Rakkaus”. Ja Suurin niistä on Erotiikka.

– Seuraavassa elämässäni olen Arkkienkeli, sanoo Amurin enkeli ja ihannoi arkkienkeleitä Mikaelia ja Gabrielia, vai olikohan se kuitenkin Mikael Gabrielia. Toteemieläimekseen Amurin enkeli kertoo Ikurin Tiikerin eli Pate Mustajärven.

– Awink, Awink!

Amurin enkeli -hahmo on tuttu kevään 2017 Putous TV-ohjelmasta. Jenni Kokander on jälleen luonut hurmaavan hahmon, jonka voi nyt tilata myös viihdyttämään erilaisiin tilaisuuksiin.

Tilaa keikalle


• Aina Inkeri Ankeinen

Aina Inkeri Ankeinen on eläkeläinen ja Suomen epätyytyväisin neiti-ihminen.

Ennen oli kaikki paremmin. Aina Inkerin harrastuksiin kuuluu vanhojen asioiden listaus, ikävien asioiden ja harrastusten luettelu, omien hautajaisten suunnittelu ja pikkukolikoilla maksaminen kassalla.

Olavin Virran Punaiset lehdet taitaa olla tämän neidin suosikkilaulu. Katkeransuloinen rakkaus Aimoon ja Marjariitta Lindbomin (os. Kanasen) naapurissa asuminen, taitavat kuitenkin olla ne eniten mieltä mietityttävät asiat. 

– Voiiii… Luoja, ota minut jo pois täältä!
– Onko kaiken aina pakko muuttua?

Pilvi Hämäläisen rakastetusta hahmosta löytyy monien mielestä yllättävän paljon tuttuja naapurin rouvia, mummoja ja kaukaisia sukulaisia, vai mitä?

Tilaa keikalle


• Murosen Kari

Ratiomies Murosen Kari vetää kaikkien iloksi omaa radio-ohjelmaansa, nauttii maitokahvistaan ja odottelee soittajien toiveita ja kysymyksiä.

– Soutpoksiin saapi lasautella mahollisen hyviä kymysyksiä ja sieltä tulleeki seuraava kymysys. – Ae että! Ae että!

Karin höpötystä voipi kuunnella radiosta Karin iltapäivässä – ja nyt myös eri ”taajuksilla” ympäri Suomen, sillä sketsihahmon takaa löytyvä näyttelijä Minka Kuustonen on hahmonsa kanssa valmis keikoille. Vieraaksi radioon voi saapua vaikkapa firman toimitusjohtaja…

Aina Inkeri Ankeinen, Murosen Kari ja Amurin enkeli ovat tuttuja myös vuoden 2017 Putous–tv-sarjan sketsihahmokilpailusta.

Tilaa keikalle

Aina Inkeri Ankeinen
Amurin enkeli
Ratiomies Murosen Kari

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›