In English

MagnumLive

Tilaa tutut TV-tähdet tapahtumaasi

JULKAISTU 28/02/2017
Pirjo Nuotio, Aki Palsanmäki, Tohtori Kiminkinen ja Mikko Leppilampi tapahtumiin ja juhliin

Nyt sinun ei enää tarvitse ihailla näitä supliikkeja ja filmaattisia tv-tähtiä vain ruudun takaa, vaan voit tilata heidät omaan tapahtumaasi. Juuri nyt nämä esiintyjät ovat erittäin suosittuja ja heitä varataan esiintymään kevään ja kesän juhliin ja tapahtumiin. Tee siis oma tilauksesi nopeasti! 

Pirjo Nuotio

Pirjo Nuotio, juontaja, toimittaja, esiintymiskouluttaja

Pirjo Nuotio on rakastettu, pitkäaikainen, koko kansan tv-uutisankkuri, jolla on vuosikymmenten kokemus juonto- ja koulutustehtävistä.

Miellyttävä-ääninen ja selkeäsanainen uutisankkuri työskenteli tv-kuuluttajana ja uutisjuontajana yhteensä 43 vuotta. Sen ohella Pirjo on juontanut kymmeniä, ellei satoja seminaareja, juhlia, paneeleja, talk show -tapahtumia ja monenlaisia hyväntekeväisyystilaisuuksia.

Tilaa


Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi

Karismaattinen näyttelijä-laulaja-juontaja Mikko Leppilampi on tuttu monista huippusuosituista tv-ohjelmista. Vankalla juontajakokemuksellaan Mikko hoitaa juonnot asiatilaisuuksista gaaloihin ja bileisiin.

Vinkki! Tilaa tapahtumaasi myös Mikko Leppilampi Band, jolloin Mikko toimii niin illan kuin orkesterinkin leaderinä isännöiden koko tapahtuman alusta loppuun.

Tilaa


Aki Palsanmäki

Aki Palsanmäki, huutokauppakeisari

Kansan rakastama huutokauppamestari Aki Palsanmäki on tuttu suomalaisille niin TV:stä kuin huutokauppanuijan varresta. Aki on nyt Heli-vaimonsa kanssa valmiina keikoille. Tarvittaessa mukaan lähtee myös tv:stäkin tuttu moniosaaja Markku.

Akin voi tilata paitsi vetämään huutokauppaa, myös isännöimään tilaisuutta tai vaikkapa puhumaan yrittäjyydestä.

Tilaa


Tohtori Tapani Kiminkinen

Tohtori Tapani Kiminkinen

Tohtori Tapani Kiminkinen on terveen elämän sanansaattaja. Saarijärven terveyskeskuslääkärinä toimiva ja TV:stä tuttu Tapani on pidetty luennoitsija ja puhuu terveydestä, sairauksista ja niihin johtavista syistä kansantajuisesti.

Esiintymistilaisuudet täyttyvät, kun maalaislääkäriksikin kutsuttu Kiminkinen antaa elämänohjeita maalaisjärjellä höystettynä TV-sarjasta Tohtori Kiminkinen tutulla huumorilla.

Tapani Kiminkinen on erinomainen valinta puhujaksi vaikkapa yrityksen tyhypäivään!

Tilaa


Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›