In English

MagnumLive

Tilaa lapsille suunnattua ohjelmaa tapahtumaasi!

JULKAISTU 09/08/2017
Lastenohjelmat Pikkuli, Sari Aalto ja ilmapallotaikuri Taika

”Lapsen suusta se totuus tulee” loruilee vanha sananlasku – siksi kannattaakin huolehtia, että myös lapset on huomioitu tapahtumasi toteutuksessa. MagnumLiveltä on tilattavissa paljon lastenohjelmaa erilaisiin tapahtumiin monenikäisille lapsille. Jotkut ohjelmanumerot osallistavat lapsia toimimaan, ja jotkut toimivat puhtaasti viihteenä. Ole yhteydessä tiimiimme ja etsitään juuri sinulle sopiva esiintyjä!

Pikkuli on ajankohtainen uutuus, joka on tuttu myös Pikku Kakkosesta ja Buu Klubbenista. Lapset ovat ihmeissään, kun television animaatiohahmona nähty suosikki saapuu oikeasti paikalle! Pikkulin laululeikkishow osallistaa lapset leikkimään ja laulamaan mukaansatempaavien rytmien tahtiin. Laululeikkishow sopiikin mainiosti esimerkiksi ostoskeskusten, kirjastojen tai päiväkotien ohjelmanumeroksi.

Ilmapallotaikuri Taika lentää kaukaa ilmapallomaasta viihdyttämään lapsia. Taikan esitykset ovat muokattavissa erikseen ilmapallohahmojen siivittämistä satuhetkistä muihin lavaesiintymisiin ja perinteisiin toivepallojen muotoiluun. Taikan vahvuutena on aito ja innostunut asenne, ja hän kohtaa jokaisen lapsen henkilökohtaisesti osallistaen.

Sari Aalto on Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja, joka valloittaa kaikenikäisten katsojien sydämet hulvattomien nukkeystäviensä kanssa. Sari Aalto on esittävien taiteiden ammattilainen, jonka erityisalaan kuuluvat mukaansatempaavan hassuttelevat koko perheen esitykset. Lastenohjelmat sisältävät nukkeystävien lisäksi myös laululeikkejä, taikatemppuja sekä muita hauskoja ohjelmanumeroita.

Tutustu myös muihin lastenohjelmiimme!

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›