In English

MagnumLive

Tilaa huippusuosittu Pikkuli tapahtumaasi MagnumLiveltä!

JULKAISTU 06/09/2017
lastenohjelma, pikkuli

Pikku Kakkosesta ja Buu klubbenista tuttu, monen pienen lapsen suosikiksi noussut iloinen oranssi Pikkuli-lintu esiintyy lapsille myös laululeikkishowssa ympäri Suomen. Kesällä 2017 Pikkuli nähtiin myös Linnanmäellä. Erityistä Pikkulin laululeikkishowssa on se, että lavalle nousevat sekä Pikkuli-hahmon luojat Metsämarja ja Antti Aittokoski että  heidän kuopuksensa Ilmari, joka esiintyy Pikkuli-puvun sisällä.

Miten käsikirjoittaja-ohjaajat päätyivät keikkalavoille?

Media-alan sisällön tuottajina ja yrittäjinä toimivat Metsämarja ja Antti Aittokoski tapasivat aikanaan samassa rock-bändissä. Antti Aittokoski on säveltänyt Pikkuli-televisiosarjan musiikit. Syksyllä 2016 Vantaan kaupungin kirjastopalvelupäällikkö kyseli Pikkulin esityksiä Vantaan kirjaston lastentapahtumiin ja ensimmäiset Pikkuli-laulut saivat alkunsa. Keväällä 2017 Pikkulin laululeikkishow sai keikkamyyjäksi MagnumLiven.

Pikkuli-esitykset koko perheen voimin

Pikkuli-esityksissä on mukana isän ja äidin lisäksi kuitenkin koko perhe: 10-vuotias Ilmari Aittokoski esiintyy Pikkuli-puvussa, tanssii mukana ja halaa esityksen jälkeen lapsia, joita kertyy lavan eteen jonoksi saakka. Ilmari harrastaa breakdancea, josta on varmasti apua, kun innokkaimmat halaajat ryntäävät juosten idoliaan kohti kädet levällään valmiina halaukseen! Perheen teini-ikäiset pojat ajavat esitysten taustamusiikin, toimivat Pikkuli-hahmon avustajina ja roudareina.

Pikkuli-esitykset toimivatkin Pikkuli-ideologian mukaan: kaikki tehdään yhdessä, koko perheen voimin!

Lue lisää Pikkulista
Tilaa Pikkuli tapahtumaasi

Share on Facebook
Facebook
2Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›