In English

MagnumLive

Terveisiä Studia-messuilta!

JULKAISTU 29/11/2017

Studia-messut
28.-29.11.2017
Helsingin messukeskus

Studia-messut on Suomen suurin opiskelija- ja uratapahtuma, joka kerää yhteen opiskelijat ja koulutuksen tarjoajat vuosittain verkostoitumaan ja tutustumaan eri uravaihtoehtoihin. Vuoden 2017 tapahtuma on jo 25. Studia-messut ja tänä vuonna niitä vietetään 28.-29. marraskuuta.

MagnumLive on mukana Studia-messuilla Metropolian ja Valmennuskeskuksen osastojen voimin.

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa ammattilaisia kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloille. MagnumLive suunnitteli ja toteutti osaston alusta alkaen Metropolialle. Tarkoituksena oli luoda osasto, joka olisi tunnelmaltaan raikas ja nuorekas, ja jonka rakenteita voisi osin hyödyntää myös tulevilla messuilla.

Metropolia viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan, mikä näkyy vuoden 2017 Studia-messuilla muun muassa uutena osastoilmeenä sekä juhlavuotta ilmaisevina printteinä. Osasto koostuu info-alueesta, loungetilasta sekä erilaisista aktiviteeteista. Osaston molemmista päistä löytyy opiskelijoiden rakentamaa tekniikkaa; lounge-alueen vieressä on ihmisten kanssa kommunikoiva robotti ja toisesta päädystä kokonaan opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama formula-auto. Lisäksi osastolla on Metropolialle brändätty Mash Maschine sekä puhujana tubettaja Soikku.

Valmennuskeskus on vuodesta 1975 asti toiminut valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. MagnumLiven ja Valmennuskeskuksen yhteistyö jatkui tänä vuonna edellisvuosien tapaan. Valmennuskeskuksen messuilmeen pohjana toimii vuosittain marraskuussa julkaistava Haku-lehti, jonka ulkomuoto toistuu osaston takaseinän suurina printteinä sekä osaston joka vuosi vaihtuvalla värimaailmalla. Osaston tarkoituksena on tutustuttaa messukävijöitä Valmennuskeskuksen palveluihin sekä tuoda ilmi seuraavan kevään tulevia valmennuskursseja. Halukkaat saavat osastolta myös Haku-lehden matkaansa, minkä takia osastolle on varattu säilytystilaa jopa tuhansille lehdille.

Katso lisää kuvia osastoista, klikkaamalla saat kuvia suuremmaksi.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›