in-english

MagnumLive

Tekninen toteutus

Tekninen toteutus
Valo-, ääni- ja kuvatekniikka
Videotuotanto
Virtuaalistudio

Kaikkialle missä tapahtuu

Toimitamme tapahtumatekniikkaa, vuokrakalusteita ja vuokrakalustoa, messuständejä ja -osastoja sekä teemme videotuotantoa virtuaalistudiossamme ja tapahtumapaikalla. Tarjoamme Wau–tuotteita ja -palveluita. Kuljetamme ja välivarastoimme mielellämme.

Mitä kokonaisvaltainen tekninen toteutus kattaa?

Tarvekartoitus, suunnittelu ja budjetointi, tarvittaessa 3D-ennakkosuunnittelu ja projektin johto, aikataulutus sekä budjetin seuranta. Kalustoa kuten äänentoisto, messu-, tila-, show- ja tehostevalaistus, kuva- ja näyttötekniikka, lavat, rakenteet sekä lavasteet. Videokuvaus, -tallennus ja -tuotanto, sisällöntuotanto ja aineiston muokkaus. Logistiikka, varastointi, keruu ja kuljetukset, tekninen tuotanto, muuttujien ja ongelmien ennakoinnit sekä niiden ”plan B”-ratkaisut, majoitus ja ruokailu, roudaus, ripustus ja rakennus, teknikot ja tekniset tuottajat, toteutus, purku & kuljetukset.

Tai ihan vaan pieni puheäänentoisto tai tilaisuuden taustamusiikki, perustykki ja läppäri. Illaksi kevyt juhlavalaistus. Esiintyjille pieni lava, äänentoisto ja kevyt valaistus.

Ainutkertainen vai toistuvat toimeksiannot?

Kaikki käy. Toimitamme kaikentyyppisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin teknistä toteutusta kaikkialla Suomessa sekä kansainvälisesti. Teknisen tiimimme luovuus, laaja-alainen osaaminen, monipuolinen kokemus ja 100 % omavaraisuus ovat avainasemassa teknisen toteutuksen tuottaman asiakashyödyn saavuttamisessa. Asiakkaan antama arvosana ”Wau” kertoo teknisen toteutuksemme täyttäneen ja jopa ylittäneen sille asetetut tavoitteet.

Sisällä ja ulkona. Kesällä ja talvella. Suomessa ja ulkomailla.

Kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa tarvitaan tekniikkaa. Seminaarit, kokoukset, pikkujoulut, tyhy-päivät, yleisötapahtumat, tuotelanseeraukset, messut, messulavat, messuosastot, tuotejulkistukset, näytökset, roadshowt, yritysjuhlat, yritystapahtumat, yleisötapahtumat, kyläpäivät, urheilutapahtumat, puoluekokoukset, konsertit, rundit, festivaalit, keikat… Lista on loputon.

Jotain ihan muuta?

Palvelemme vielä enemmän kuin odotat. MagnumLive on teknisen toteutuksen kokonaisvaltainen toteutustoimisto, joka tuottaa mielellään myös sellaista, mitä ei ole vielä olemassa! Olemme realisteja, joilla on sopivasti jalat irti maasta ja päät pilvissä.

Kaikki mitä ehdotamme, on toteutettavissa etukäteen sovituin hinnoin – ilman tarpeita lisälaskutukselle. Välittömästi pystymme tarjoamaan esimerkiksi: Virtuaalibändin, Virtuaalistudiotuotantoa, 3D-katseenvangitsijoita, Magic-näyttöpintoja, MyPose-laitteita (some ja selfie), sähköisiä kutsuprosesseja, graafista suunnittelua, 3D-tulostusta, suurkuvatulostusta, teippausta sekä messuständejä ja lavasteita.

Pyydä tarjous

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android