In English

MagnumLive

Teemu Roivainen julkaisee talvisen kappaleen Pohjoinen taivas

JULKAISTU 30/11/2018
Teemu Roivainen, Pohjoinen taivas

Vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen julkaisee tänään talvisen ja pohjoista tunnelmaa henkivän singlen Pohjoinen taivas. Dramaattinen ja herkkätunnelmainen single kertoo Teemun pohjoiseen liittyvistä mielikuvista ja vahvoista muistoista. Kaipuu pohjoiseen on aina läsnä, mikä tuleekin kauniisti ilmi Teemun ja hänen ystävänsä Leevi Laurin kirjoittamasta kappaleesta. Leevi on Teemun lailla myös kotoisin pohjoisesta. Uusi kappale sopii tunnelmansa puolesta erityisesti talveen ja jouluun.

 

– Pohjoinen taivas on itsenäinen teos, mutta samalla myös eräänlainen jatko-osa vuonna 2015 julkaistulle Pohjolan joulu -kappaleelle. Siinä missä Pohjolan joulu kertoi kaipuusta ja paluusta kotiin pohjoiseen, Pohjoinen taivas kertoo myös ihmisten välisestä kaipuusta ja uudelleenkohtaamisista, Teemu kertoo.

Teemu on konsertoinut erittäin aktiivisesti koko kuluvan vuoden ajan. Hän aloittaa lauantaina 8.12.2018 Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueen kotikaupungistaan Oulusta yhdessä Diandran kanssa, missä he esittävät saman illan aikana kaksi konserttia. Kiertue on osoittautunut suosituksi jo ennen sen alkua, sillä ensimmäinen Oulun konsertti sekä Porin konsertti ovat jo loppuunmyytyjä.

Joulun jälkeen Teemu aloittaa kiertuetauon, jonka aikana hän keskittyy uusien kappaleiden kirjoittamiseen. Teemu on levyttänyt aiemmin paljon yhdessä Saara Aallon kanssa sekä esittänyt keikoillaan ja konserteissan laaja-alaisesti eri musiikkityyleihin kuuluvaa ohjelmistoa. Tulevan talven ajatuksena on keskittyä omaan materiaaliin, joka tulee samaan hänen kiertueohjelmistossaan yhä enemmän huomiota.

 Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertue – Teemu Roivainen & Diandra

La 8.12. Oulu, Oulun Tuomiokirkko, klo 18 (loppuunmyyty)
La 8.12. Oulu, Oulun Tuomiokirkko, klo 20 (uusi konsertti)
Su 9.12. Kuhmo, Kuhmo-talo, klo 16
Ma 10.12. Joensuu, Joensuun kirkko, klo 19
TI 11.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko, klo 19
Ke 12.12. Jyväskylä Paviljonki, klo 19
To 13.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti, klo 19
Pe 14.12. Lohja, Pyhän Laurin kirkko, klo 19
La 15.12. Salo, Halikon kirkko, klo 18
Su 16.12. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 16
Ma 17.12. Pori, Promenadikeskus, klo 19 (loppuunmyyty)
Ti 18.12. Kouvola, Kuusankoskitalo, klo 19
Lisätietoa: Syttyy valot tuhannet

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›