In English

MagnumLive

Vuosiasiakkuus

vuosiasiakkuus, yritysjuhla, tapahtuman järjestäminen

Keskitä tapahtumat ja messut meille

Neuvottele kanssamme vuosisopimus, joka sisältää tapahtumakalenterinne kaikki toteutukset.

Keskittäminen kannattaa, kun haet vuositason säästöjä tinkimättä luotettavuudesta ja helppoudesta. Kun keskität yrityksenne koko vuoden tapahtumat ja messut MagnumLivelle, leikkaat kustannuksia, säästät merkittävästi aikaa ja saat monipuoliset ja laadukkaat palvelumme käyttöösi. Monet asiakkaistamme ovat jo oivaltaneet keskittämisen edut. MagnumLive on huolehtinut mm. Levin alppihiihdon maailmancupin valo-, ääni- ja kuvatekniikasta vuodesta 2007 alkaen.

Pitkästä asiakassuhteesta on hyötyä myös tapahtumasi mahdollisessa jatkokehittelyssä, minkä puolesta puhuu mm. Kokkolan Venetsialaiset -kaupunkijuhlan menestys.

”MagnumLive osoitti idearikkautta, kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta, minkä lisäksi toimistolla on vahva kokemus vastaavien tapahtumien järjestelyistä. Jatkossa MagnumLive toimii asiantuntijana sekä sparraajana, kun kehitämme Venetsialaisia…” – Jaska Pensaari, toimitusjohtaja, Kokkolan matkailu

“MagnumLive toteutti tapahtumamme erittäin ammattitaitoisesti. Henley Business Schoolin asiakkaat eli kotimainen ja kansainvälinen liikkeenjohto on vaativa kohderyhmä. Meille oli siksi tärkeää, että sekä Henley Leadership Seminar että gaala onnistuvat täydellisesti. Olemme erittäin vaikuttuneita siitä, kuinka huolellisesti MagnumLiven tiimi suunnitteli kokonaisuuden ja hioi myös pienet yksityiskohdat. Juhlassa me saimme keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun ja Magnumin tiimi hoiti kaikki käytännön järjestelyt. Päivästä tuli MagnumLiven ansiosta huippuonnistunut!” – Annu Matula, Director, Henley Business School Finland (Henley Leadership Forum, Helsinki 2016)

MagnumLiven kansainvälisesti kunnostautunut tiimi kantaa vastuun kaikista toteutuksen osa-alueista messuosastojen, kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien teknisistä toteutuksista ja tuotannosta sekä artisti ja showtuotantojen järjestelyistä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Milloin voisimme aloittaa?

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›