In English

MagnumLive

Seminaarit

Seminaarit

Seminaarien ja konferenssien järjestäminen

Loistavasti toimivan teknisen toteutuksen lisäksi laaja valikoima WAU-tuotteita ja -palveluita.

Seminaarit ja konferenssit sisältävät satoja tehtäviä ja osa-alueita, joiden luotettuna toteuttajana meidät tunnetaan. Meiltä löytyy myös kokemusta ja näkemystä ideoida perinteisten mallien rinnalle myös jotain aivan uutta. 

Tapahtuman rakenteiden ja teknisten ratkaisujen ohella MagnumLiven tarjonta kattaa myös video – ja 3D -sisältötuotannon.

Mikäli tilaisuutenne kaipaa ulkopuolista luennoitsijaa, meillä on laaja valikoima asiantuntijoita, joista varmasti löydätte sopivimman seminaariinne. Mikäli ohjelma kaipaa muutakin piristystä, ohjelmatarjontamme kattaa niin bilebändit, hauskuuttajat kuin stand up -koomikotkin.

”Hyvin meni ja kaikki toimi. Palvelu oli joustavaa ja homma pysyi hyvin kasassa. Lopputuloksena toteutettu ovaalin mallinen seminaari oli poikkeuksellisen näyttävä ja toi kaikki osallistujen ainutlaatuiseen vuorovaikutukseen luennoitsijoiden kanssa.. Kaikin puolin nappisuoritus MagnumLiveltä. ”
Antti Koivula, Työterveyslaitos (TTL)

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, ja sovi tapaaminen! Lupaamme elämyksellinen palaverin, joka tuottaa tapahtumaanne monipuolista lisäarvoa!

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›