in-english

MagnumLive

Seminaarit

seminaari, seminaarin järjestäjä, seminaarin järjestäminen

Seminaarien ja konferenssien järjestäminen

MagnumLive on poikkeuksellisen monipuolinen ja omavarainen alihankkija seminaareihin ja konferensseihin. Olipa palvelumme mikä tahansa, olet aina tekemisessä lopullisen toteuttajan kanssa.

Seminaareissa ja konferensseissa on satoja tehtäviä ja osa-alueita, joista merkittävimpiin olemme luotettava alihankkija. Meillä on kokemusta ja näkemystä ideoida myös jotakin ihan muuta kuin on aina perinteisesti tehty. MagnumLive tulee mielellään mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan. Lupaamme, että yllätämme positiivisesti, olipa kyseessä rakenteet, tekniset ratkaisut tai elämyksellinen viihde!

Markkinoiden laajimmat palvelumme sekä vankka kokemuksemme alalta varmistaa, että saamme toteutettua tapahtuman menestyksekkäästi aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Toimimme kokonaisvaltaisena tapahtuman alihankkijana, tai vastaamme tietystä osa-alueesta.

Mikäli tilaisuutenne kaipaa ulkopuolista luennoitsijaa, meillä on laaja valikoima asiantuntijoita, joista varmasti löydätte sopivimman seminaariinne. Mikäli ohjelma kaipaa muutakin piristystä, ohjelmatarjontamme kattaa niin bilebändit, hauskuuttajat kuin stand up -koomikotkin.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, ja sovi tapaaminen! Lupaamme elämyksellinen palaverin, joka tuottaa tapahtumaanne monipuolista lisäarvoa!

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android