In English

MagnumLive

Tapahtumatuotanto

Yrityksenne täyttää täysiä vuosikymmeniä. Uuden toimitalonne avajaisia tulee juhlistaa näyttävästi. Merkittävä yleisötapahtuma suunnitteilla tai aika lanseerata uusi uljas tuote. Haluatte pitää vuosisadan hauskimmat pikkujoulut tai isännöidä komeaa gaalaillallista. Hienoa,  MagnumLive tekee tilaisuudestanne juuri sellaisen kuten haluatte!

Tapahtumat ovat oivallusten ja elämysten kohtaamispaikkoja, joissa kymmenet ja jopa sadat yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Kokeneet tapahtumatuottajamme ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat tavoitteet ylittävän tapahtuman.

Räätälöimme ratkaisut kohderyhmän ja budjetin mukaan yrityksesi brändiä ja tavoitteita palvellen. Teemme kaiken tämän 100% omavaraisesti ilman alihankkijoita, nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti yhden palveluluukun periaatteella.

MagnumLive on täyden palvelun talo

MagnumLive hoitaa vuosittain yli 4 000 esiintyjä-, messuosasto- ja tapahtumatoimeksiantoa. Teknisen toteutuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös sisältöpalveluja.

”MagnumLive ylitti tämän tapahtuman toteutuksessa kaikkien odotukset. Teknisen osaamisen asiantuntemus ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen olivat huipputasoa. Pienimpiinkin yksityiskohtiin kiinnitettiin huomiota… Yhteistyö MagnumLiven edustajien kanssa toimi saumattomasti ja mikä tärkeintä myös käytännön rakentaminen yhdessä heidän kanssa oli hauskaa.”
Sini Kallio, Kulttuuripalvelut, Porvoon kaupunki (juhlavuoden 2017 kick-off 31.12.)

Tutustu työnäytteisiin  Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›