In English

MagnumLive

Tangomarkkinat-suosikki Erika Vikman: Etkö uskalla mua rakastaa

JULKAISTU 21/09/2015

Tangomarkkinat 2015 -yleisön suosikki Erika Vikman julkaisee debyyttisinglensä: Etkö uskalla mua rakastaa. Kappale on juuri joukostamme poistuneen Erik Lindströmin sävellys. Kappaleesta julkaistaan samalla musiikkivideo.

Raikas laulajatar Erika Vikman tuli suuren yleisön tuntemaksi kesän 2015 Tangomarkkinat-laulukilpailun kautta. Erika sijoittui naisten superfinaalin jälkeen kilpailussa hienosti toiseksi ja voitti ennakkoon käydyn Ylen Yleisön Tangokuningatarsuosikki -äänestyksen. Vasta 22-vuotiaalla laulajattarella on edessään pitkä, nousujohteinen taival artistitaivaalla.

Heti Tangomarkkinoiden jälkeen Erika sai keikkamyynti- ja levytyssopimuksen MagnumLiven kanssa. Nyt julkaistaan debyyttisingle Etkö uskalla mua rakastaa. Kappaleen on säveltänyt äskettäin joukostamme poistunut Erik Lindström. Erika Vikman oli juuri käynyt studiossa laulamassa kappaleen, kun tieto säveltäjä Erik Lindströmin kuolemasta tuli julki.

Kun kuulin levytyssession jälkeen, että Lindström nukkui pois, liikutuin vahvasti. Versioni kunnioittakoot hänen muistoaan. Hieno sävellys ja teksti. Vanhan tanssimusiikin ystävänä, on kunnia saada levyttää aikamme yhden merkittävimmän kevyen musiikin säveltäjän sävellys ja tuoda kappale nykypäivään – 50-luvun tyylille uskollisesti. Yritin tehdä laulusta omannäköisen ja toivottavasti nauhoitustilanteen herkkä tunnelma välittyy myös kuulijoille.

• Kuuntele Spotifyssa.
• Katso musiikkivideo Youtubessa:

Etkö uskalla mua rakastaa oli laulu, jonka Lindström sävelsi vuonna 1956 ja sen ensilevytti Lindströmin yhtyeen solistinakin toiminut Helena Siltala. Antti Lipponen on sovittanut Erikan version tyylikkääseen 50-luvun henkeen, alkuperäistä esitystä kunnioittaen.

Erika keikkailee Patajätkä-tanssiorkesterinsa kanssa ja tekee yhteistyötä myös tangotuomarinakin toimineen Dannyn kanssa.
– Haluan kiittää Tangomarkkinat-organisaatiota ja MagnumLiveä, jotka ottivat tämän uuden tulokkaan avosylin vastaan ja ovat mahdollistaneet etenemisen urallani.

erika_vikman_eumr_cds15med

Erika Vikman – Etkö uskalla mua rakastaa / 3’34
Säv. Erik Lindström / San. Saukki / Sov. Antti Lipponen
MGM-387 / FIMGM1500060
c & p 2015 MagnumLive Oy

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›