In English

MagnumLive

Tangokuningas Teijo Lindström MagnumLiven edustukseen

JULKAISTU 31/08/2018
Teijo Linström, Tangokuningas, keikat

Tangokuninkaaksi viime vuonna 2017 kruunattu Teijo Lindström on valloittava persoona ja esiintyjä. Ennen tangokruunua Teijo on keikkaillut ja konsertoinut paljon, mutta voiton myötä hän tuli tutuksi Suomen kansalle, ja kaikille tuli selväksi, että tämä mies ja hänen mahtava äänensä ja tulkintansa ovat tulleet jäädäkseen.

Tanssipuolella aikamoisena veijarinakin tunnetun Teijon rinnalle astui vuoden 2017 alussa uusi huippumuusikoista koostuva Royal Sound -orkesteri. Kokoonpano uudisti kertaheitolla ohjelmistonsa ja nyt keikoilla soi yleisön kiittelemä laaja- ja moniväritteinen tanssimusiikki.

– Ohjelmisto hyppäsi aimo annoksen eteenpäin ja uusimme kokonaan settimme. Nyt tanssi-iltamme ovat monipuolisia, kun ohjelmistoomme kuuluu perinteisten tanssilajien lisäksi paljon lattari-rytmejä ja tietysti myös mm. Buggit, Rockit ja Jivet, kertoo Teijo.

– Mukana on harvemmin kuultuja rumbia, kuten Palaa luoksein mun, joka yksi rakkaimmista lauluistani, swengaava Crazy Little Thing Called Love, vauhdikas Mustalaisnainen sekä Edit Piaffin upea valssi, Padam Padam, josta tanssikansa on ollut erityisen iloinen.

– Uusia tuulia haettiin tälle vuodelle myös ohjelmatoimisto vaihdoksen avulla. Olemme orkesterini kanssa erittäin iloisia uusista yhteistyökumppaneistamme ja odotamme jo malttamattomina tulevaa!

Erilaiset teemakonsertit ovat omiaan Teijolle, joka taitaa myös upeiden sovitusten teot, onhan hän toiminut myös suuren kuoron johtajana. Moniosaajan viimeisimpiä konserttirupeamia on ollut Henry Theelin –musiikkiin perustuvat esitykset ja lisää erilaisia konsertteja on luvassa.

Oon rakkautta saanut -albumi on juuri julkaistu

Uusi, oma albumi Oon rakkautta saanut on juuri julkaistu (Sony Music24.8.2018) ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu Jos jätät minut on soinut jo radioissa.  Jo syksyllä 2017 julkaistiin Teijon tangoalbumi Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›