In English

MagnumLive

Taikakuun tulevalta albumilta Rouva Virtanen

JULKAISTU 21/09/2015
Taikakuu, Virta, Rouva Virtanen

Taikakuun ja Juha Metsäperän ensimmäinen yhteislevy julkaistaan lokakuun lopulla: Ennakkolohkaisuna single Rouva Virtanen.

Taikakuu julkaisee uutta musiikkia. Tulossa on uusi albumi, jolta nyt julkaistaan kappale nimeltään Rouva Virtanen. Rouva Virtanen on Kotkan Meripäivien Vuoden Merilaulu 2014 -sävellys- ja sanoituskilpailun voittaja. Sen on säveltänyt Jari Latomaa ja sanoittanut Mirjam Paaso.

Albumi, nimeltään Virta julkaistaan perjantaina 30. lokakuuta. Levyn julkaisukeikka järjestetään Hämeenlinnan Satulinnassa pyhäinpäivänä, lauantaina 31. lokakuuta. Albumi on Taikakuun ja Juha Metsäperän ensimmäinen yhteinen: Metsäperä astui yhtyeen solistiksi viime vuoden elokuussa.

– Puhutteleva laulu ikääntymisestä ja sen tuomasta yksinäisyydestä. Aika juoksee ja maailma muuttuu. Silti jokainen meistä tarvitsee rakkautta ja toista ihmistä – se ei muutu. Meillä kaikilla on oma tarinamme – niin myös Rouva Virtasella, miettii Juha kappaleen sanomasta.

Virta-albumin ennakkokuuntelu järjestetään Viking Gracella sunnuntaina 4.10.2015. Ennakkokuuntelun lisäksi Taikakuu esiintyy risteilyllä (Turku – Tukholma – Turku).

Taikakuu on keikkaillut jo vuodesta 1998 alkaen ja keikkavauhti hipoo n. 125 keikan tahtia vuodessa. Vuosien varrelle on mahtunut useita albumeja, joista nyt julkaistava on järjestyksessään jo kahdeksas.

Taikakuu: Juha Metsäperä – laulu ja kitara / Miikka Raeniemi – rummut ja laulu / Emil Hällmark – koskettimet, haitari ja laulu / Samppa Komokallio – kitarat ja laulu / Marko Pekkarinen – basso ja laulu

• Kuuntele Youtubessa: Taikakuu – Rouva Virtanen
• Kuuntele Spotifyssa: Taikakuu – Rouva Virtanen

Taikakuu, Rouva Virtanen

Taikakuu – Rouva Virtanen, CDS
julk. 09/15
FIMGM1500059 / kesto 3’57 / MGM-386
Säv. Jari Latomaa
San. Mirjam Paaso
sov. Petri Munck, Samppa Komokallio, Jari Latomaa, Mikko Mäkinen

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›