In English

MagnumLive

Sykkeen uusi single on vanhaa Hurriganes tuotantoa

JULKAISTU 04/04/2013

Syke ottaa varaslähdön 30-vuotiselle taipaleelleen
Uusi singlejulkaisu Olet kaunein unelmain on vanha Hurriganesin instrumentaalikappale
– uusi albumi julkaistaan huhtikuussa 2014

• Kuuntele single Youtubessa:

Syke lämmittää vanhan Hurriganesin Just for You -instrumentaalikappaleen. Kappale on saanut Sykkeen solistin ja liiderin Vesa Ylösmäen käsissä suomenkieliset sanat ja nimekseen Olet kaunein unelmain. Just for You, Ganesille harvinainen instrumentaalikappale, löytyy päätösraitana Hurriganesin 10/80 -LP-levyltä, joka julkaistiin 1980-luvun alussa.

– Se on kaunis, herkkä ja ehkä Hurriganesin rautalankapitoisin kappale ja sopii siksi meidän tyyliin hyvin. Olihan se hiukan riski lähteä tekemään siihen suomalaiset sanat. Sitä siis ei ole tehty koskaan aiemmin laulettuna, kertoo Vesa ja jatkaa:
– Olen todellakin ollut Hurriganes fani aina. Olimme taannoin Sykkeen kanssa keikalla Lapissa samassa hotellissa, jossa Remu esiintyi seuraavana päivänä. Jätin hänelle respaan kyselyn, saanko sovittaa kappaleen uudelleen ja tehdä siihen suomenkielisen tekstin. Remu oli käynyt heittämässä siihen rastin, että ”Saat!”.

Vesa astuu samalla kappaleen säveltäjän, legendaarisen Albert Järvisen suuriin saappaisiin kitaransa kanssa.
– Sovituksemme olkoot samalla kunnianosoitus suurelle kitaristille.

Olet kaunein unelmain löytyy myös tulevalta huhtikuussa 2013 julkaistavalla Sykkeen kokoelma-albumilta, joka sisältää myös muutaman ennen julkaisemattoman kappaleen. Näillä musiikillisilla otteilla Syke nappaa varaslähdön pitkälle uralleen: Ensi vuonna 2014 tulee kuluneeksi 30 vuotta, kun Viihdyttäjät-voittajana ja Kesäillan Valssi -orkesterinakin tunnettu yhtye perustettiin.

Kokoonpano: Vesa Ylösmäki – laulu, kitara, haitari; Jari Ylösmäki – rummut, taustalaulu; Toni Välimäki – basso, taustalaulu; Mika Saarikoski – koskettimet, taustalaulu.

Syke – Olet kaunein unelmain, CDS
– Just For You – kesto 3.01, FIMGM1300004
Säv. Albert Järvinen, san. Vesa Ylösmäki / Sami Santaranta, sov. Vesa Ylösmäki
Tuotanto: Magnum Music Oy 2013

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›