In English

MagnumLive

Susanna Haavisto juhlii 30-vuotista taiteilijataivaltaan

JULKAISTU 13/05/2014
Susanna Haavisto, Tässä iässä

Susanna Haavisto juhlii tänä vuonna 30-vuotista taiteilijataivaltaan. Syksyllä 2014 häneltä ilmestyy pitkän tauon jälkeen uusi albumi Tässä iässä. Albumin elämää moneen suuntaan peilaavia kappaleita trio on hionut huolella.

Yhtye on hakenut ainutlaatuista yhteissointiaan jo vuosia ja muodostaa nyt ”pienen ison orkesterin”. Levylle on uusien laulujen lisäksi kaivettu menneisyydestä ennen levyttämättömiä kappaleita. Sävellyksistä vastaavat Anna-Mari Kähärä ja Juha Tikka, sanoituksista Susanna Haavisto, lisäksi mukana tekstihelmet Arto Melleriltä ja Markku Salolta.

Lauluissa puhutaan taaksepäin katsomisesta, lapsuudesta, vanhuudesta, parisuhteiden kivuista ja kasvustakin. Konsertissa kuullaan myös tärkeitä lauluja vuosien varrelta sekä usein koomisiakin elämän muistoja ja tarinoita, jotka kaikki voisivat alkaa sanoilla Tässä iässä…

Laulaja – Olavi Virta

Susanna Haavisto nähdään kesällä ja syksyllä 2014 Laulaja – Olavi Virta -musiikkinäytöksissä. Musiikin ja näyttelijätyön monitoiminainen nähdään näytösten käsikirjoittajan ja ohjaajan pestissa – ja myös kertojan roolissa.

Olavi Virran syntymästä tulee kuluneeksi pian  juhlavat 100 vuotta. Rakastetun laulajan kunniaksi elokuussa 2014 saa ensitulemisensa uusi musiikkiesitys: Laulaja – Olavi Virta.

Laulaja -Olavi Virta -näytöksen ensi-ilta nähdään  Helsinki Pavi Estradlla 2.8.2014 ja näytökset jatkuvat Pavilla elo-syyskuun ajan ja sen jälkeen Kotkan Kulttuuritalo Kyminsuussa. Elokuussa näytös vierailee myös Someron Esakalliolla.

Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin ja tarinoiden kautta. Näytöksissä nähdään teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Olavi Virran filmeistä otetuista elokuvaotteista.

Olavi Virtana lavalla hehkuu kaksi artistia. Nuorempaa Olavia esittää Tangokuninkaanakin tunnettu Amadeus Lundberg. Vanhempaa legendaa esittää Virran iki-vihreillä jo vuosia yleisöä hurmannut Hannu Lehtonen, joka niinikään on Tangomarkkinoilla saavuttanut prinssin tittelin. Virran elämän tarinaa esityksessä kuljettaa näyttelijä/laulaja Susanna Haavisto ja musiikista vastaa Juha Tikan Oceano-orkesteri.

Estradi Pavi, Vantaa
La 2.8. (Ensi-ilta) / la 23.8. / to 4.9. / to 11.9. / la 13.9. /  la 27.9.

Esakallio, Somero
Su 3.8.

Kulttuuritalo Kyminsuu, Kotka
Su 14.9. / su 28.9. / su 5.10. / su 19.10.

Lisätietoa: www.magnumlive.fi/laulaja-olavi-virta

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›