In English

MagnumLive

Suomi Iskelmän SM voittajat ovat Kaisa-Mari Ruokolainen ja Tero Kuorikoski

JULKAISTU 18/07/2013
Suomi Iskelmä SM 2013 voittajat, Kaisa-Mari Ruokolainen, Tero Kuorikoski

Suomi Iskelmän SM -laulukilpailun voittajat on valittu. Voittajakaksikoksi selviytyivät Kaisa-Mari Ruokolainen Riihimäeltä ja Tero Kuorikoski Kaustiselta. Kaisa-Mari lauloi finaalissa kappaleet Kaikista kasvoista ja Jotain jää. Teron kappaleina olivat finaalissa Leijat ja Läpi yön.

Kilpailun finaali järjestettiin The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtuman päälavalla Hietalahden torilla torstaina 18. päivä heinäkuuta suuren yleisön edessä. Finaalin juontajana toimi Susanna Laine.

– Erityisen iloinen olen naislaulajien tasosta. On upeaa, että meillä on mukana ihan uusia laulajakykyjä ja on mukava huomata, että myös aiemmin kisaan osallistuneet laulajat, ovat selvästi kehittyneet, kertoo tuomariston puheenjohtaja Juse Venäläinen.

Finaalin tuomaristossa Iskelmän Suomen mestareita olivat valitsemassa Marita Taavitsainen (artisti), Kari Vepsä (artisti), Iris Mattila (Yle Radio Suomi), Jaana Vuorenpää (SuomiViihde-lehti), Asko Luomala (Musiikkifarmi) ja Juse Venäläinen (MagnumLive). Kilpailijoita säestää finaalissa Onnentähti-orkesteri.

Katso kuvia Suomi Iskelmän SM -kilpailusta.

Suomi Iskelmän SM on osallistujamääriltään Suomen suurin avoin iskelmälaulukilpailu. Alkukarsintoja järjestettiin kevään 2013 aikana kolmellakymmenellä paikkakunnalla. Alkukarsinnoissa kuultiin lähes tuhat laulusuoritusta. Kilpailun voittijalla on mahdollisuus levytyssopimukseen Magnum Music -levy-yhtiön kanssa ja keikkamyyntisopimukseen MagnumLive-ohjelmatoimiston kanssa.

Suomi Iskelmän SM -laulukilpailun aiempia voittajia ovat mm. Teo Turunen, Ailamari Vehviläinen, Heikki Koskelo, Markus Kokkonen ja Ville Pyykönen.

Suomi Iskelmän SM -laulukilpailun finaali järjestettiin osana The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaa, joka järjestetään keskiviikosta lauantaihin 17. – 20.7.2013.

Lue lisää artisteista:
Kaisa-Mari Ruokolainen & Foxpop
Tero Kuorikoski & Caravan

Kaisa-Mari ja Tero vierailevat syksyn 2013 aikana myös Tartu mikkiin -ohjelmassa.

Suomi-Iskemän SM

www.magnumlive.fi/suomi-iskelma-sm-2013
Suomi Iskelmän SM Facebookissa
www.tallshipsraceshelsinki.fi

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›