In English

MagnumLive

Suomi 100 vuotta – me järjestämme teille juhlat!

Suomi täyttää 100 vuotta – nyt on aika juhlia!

Suomi juhlii satavuotista itsenäisyyttään vuonna 2017. Tämä merkittävä vuosi huipentuu Itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2017. Onko suunnitelmissanne juhlistaa tätä päivää henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa? Kuten vuoden kaikkina muinakin päivinä, myös Suomen 100-vuotisjuhlapäivänä olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa juhlaan liittyvissä järjestelyissä – ja tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme mielellämme koko tilaisuuden.

Alla muutamia Suomen 100-vuotisjuhlaan sopivia ohjelmaehdotuksia. Tarvittaessa räätälöimme juuri teille sopivan esityksen. Kysy lisää – tarjouspyynnön löydät viestin lopusta.

Kari Tapio, Sinivalkoinen ääni, konsertti, Susanna Haavisto, Teemu Roivainen, Amadeus Lundberg, Milana Misic
Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio

Mä elämästä laulan, olen suomalainen… Liki jokainen meistä muistaa tämän säkeen ja luultavasti myös kuulee Kari Tapion syvästi tuntevan ja ihmistä lähelle tulevan sinivalkoisen äänen.

Rakastetun laulajan uraa kunnioittavan Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio -musiikkiesityksen on käsikirjoittanut ja sen ohjaa Susanna Haavisto. Lavalla nähdään Milana Misic, Susanna Haavisto, Amadeus Lundberg ja Teemu Roivainen. Musiikista vastaa Juha Tikan luotto-orkesteri.

Lue lisää

Divas Dinne, Show & Dinner Mikael Konttinen, Siru Airistola
Divas Dinner

TVOF 2014 voittaja Siru (Airistola) ja Mikael Konttinen esittävät ”Divas Dinner” -musiikkiesityksessään kaikkien tuntemia suurten diivojen upeita lauluja. 

Mikael tulkitsee mm. Elton Johnin, Robbie Williamsin, Freddie Mercuryn tutuksi tekemiä kappaleita, Siru puolestaan mm. Celine Dionin ja Whitney Houstonin ja Mariah Careyn hittikappaleita. Luvassa on myös huikeita duettoja livebändin säestyksellä, kuten Con Te Partiro.

Ohjelma toimii loistavasti myös Show & Dinner -versiona.

Lue lisää

Lotta ja luutnantin sydän -konsertti
Lotta ja luutnantin sydän

Mikä voisi olla parempi tapa juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä, kuin lotille ja sota-ajan musiikille tehty tribuutti, Lotta ja luutnantin sydän.

Esitys on multimedialla ja kevyellä dramatisoinnilla maustettu musiikillinen konsertti, jonka höysteenä nähdään sota-ajan valokuvia ja haastatteluja.

Konsertin solisteina Aila-Mari Vehviläinen (lotta), Tommi Soidinmäki (kersantti) ja Raimo Salo (luutnantti). Orkesterina toimii Onnentähti.

Lue lisää

Tilaa yritysjuhliin Taikovat TarjoilijatTaikovat Tarjoilijat

Tutustu

Virtuaalibändi
Virtuaalibändi

Tutustu

 

Virtuaalijuontaja tapahtumaan, seminaariin, messuilleVirtuaalijuontaja

Tutustu

 


Tango Primo

Tango Primo tarjoaa yleisölleen kappaleita musiikin eri genreistä sovitettuina hienoiksi fuusiotangoiksi.

Mukana on perinteistä kotimaista tangoa (esim. Olavi Virta), argentiinatangoa – kokoonpano fuusioi tangoa vaikkapa Abban tai Michael Jacksonin musiikista. Tango Primo: 
Johanna Debreczeni (laulu) 
Jouni Keronen
(laulu & kitara)
Samuli Jokinen (harmonikka). 

Lue lisää

 

Tapio Rautavaara 100 vuotta, Sininen Uni. Tapio Liinoja, Johanna Iivanainen, Olli Ahvenlahti
Tapio Rautavaara 100v. – Sininen uni

Vuonna 2015 tuli kuluneeksi 100 vuotta legendaarisen Tapio Rautavaaran syntymästä.

100-vuotisjuhlan kunniaksi käsikirjoitettu musiikkiesitys Tapio Rautavaara 100 vuotta – Sininen Uni sisältää Rautavaaran kappaleita ja tarinoita hänen elämästään.

Lue lisää

Mikael Konttinen
Mikael Konttinen

Mikael Konttinen, on kuin luotu tyylikkään gaalaillan isännäksi. Tämä monitaituri toimii tarvittaessa myös tilaisuuden pianistina tai bändin solistina.

Erittäin suosittu ohjelmanumero on myös Mikaelin Naiset, jossa Mikael esiintyy jonkun huippunaisartistin, kuten Vuokko Hovatan, Johanna Iivanaisen tai Emma Salokosken kanssa.

Lue lisää

Yritysjuhla: HOK Elanto 110 vuottaTekniikkaa tapahtumiinne

Tarvitsettepa sitten mikrofonin vuokralle tai ison yleisötapahtuman toteutuksen, meiltä löytyy molemmat – ja kaikki siltä väliltä.

Teemme teknistä toteutusta kaikentyyppisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin kaikkialla Suomessa sekä kansainvälisesti. Toimitamme tapahtumatekniikkaa, vuokrakalusteita ja vuokrakalustoa, messuständejä ja -osastoja. Teemme myös videotuotantoa virtuaalistudiossamme ja tapahtumapaikalla.

Lue lisää

Blogi_Gaala_600x400Juhlavasti gaalassa

Arvokkaaseen 100-vuotisjuhlateemaan sopivat erinomaisesti gaalatyyppiset juhlat.

Referensseistämme löydät muutamia gaalatoteutuksiamme. Katso esimerkiksi The Blog Awards -gaala vuosilta 2015 ja 2016 sekä HOK Elannon 110-vuotisjuhlat.

Kuva: A-lehdet Oy sekä kuvaajat Timo Villanen ja Satu Nyström

Lue lisää

 

Tarjouspyyntö
Hyväksyn, että viestin lähettäessäni henkilötietoni tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›