In English

MagnumLive

Souvareista tuttu Jukka Lampela lähtee oman bändinsä kanssa keikoille

JULKAISTU 06/02/2014
Jukka Lampela

Souvarit-tanssiorkesteristakin tuttu Jukka Lampela lähtee keikoille oman bändinsä kanssa. Yhtyeen nimenä on Lapponia. Ensikeikka Lapponian kanssa on 20.3. Hotelli Ylläsrinteessä ja keikka on samalla Yle Radio Suomen Lavalauantai, jonka Yle taltioi ja se kuullaan kesällä Radio Suomessa. Varsinaiset keikat alkavat kesällä.

– Hyvillä mielin tässä ollaan lähdössä oman bändin kanssa keikkailemaan. Ohjelmistomme tulee olemaan ehtaa tanssimusiikkia ja mukana on myös omia levytyksiäni ja aiemmin keikoilla esittämiäni kappaleita, kertoo Molkojärveltä Kittilästä kotoisin oleva Jukka Lampela.

Laulaja ja harmonikkataiteilija Jukka Lampela on julkaissut uransa aikana jo kolme sooloalbumia: Viimeisin niistä on 2013 julkaistu Hymyä ja hyvää tuulta, jolta on julkaistu ennakkosingle Läpi onnen kyynelten.

– Tämä kolmas pitkäsoittoni oli kaikista haasteellisin ja pitkäaikaisin levyprojektini, mutta olen siihen todella tyytyväinen.

Souvarit-kokoonpanossa Jukka ehti olla 27 vuotta ja hän on ollut mukana useilla levyillä – myös omilla lauluosuuksilla. Jukalla on takataskussaan myös Kultainen harmonikka -kilpailun voitto.

– Muistelen tuota pitkää aikaa lämmöllä, siihen mahtuu monia mukavia muistoja.

Jukka Lampelan & Lapponian keikkamyynti yksinoikeudella MagnumLivessä.

• Liity Jukka Lampelan Facebook-ryhmään.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›