In English

MagnumLive

Somerolla Laila Kinnusen ja Olavi Virran lauluja

JULKAISTU 09/08/2016
Amadeus Lundberg ja Milana Misic

Menestyskonsertti jatkaa kulkuaan:
– Idän ja lännen tiet –konsertin solisteina Amadeus Lundberg ja Milana Misic
– Esitys Someron Esakalliolla sunnuntaina 28. elokuuta

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Idän ja lännen tiet on kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet -konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Konsertin nimeksi valikoitui siis Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soi nostalgisia kappaleita, mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

– Pidän äitini laulujen esittämistä mahdollisuutena välittää samoja tuntemuksia kuin hän teki aikanaan. Näin äitini musiikki on jatkanut elämäänsä muuallakin kuin historiassa, miettii Milana Misic, joka on itsekin levyttänyt useita äitinsä tutuksi tekemiä lauluja.

Olavi Virran lauluja esittävää Amadeusta on musiikkipiireissä verrattu nuoreen, herkkätulkintaiseen Olaviin. Amadeukselle Olavi on ollut musiikillisen tien näyttäjä:

– Olavi Virta on yksi suurimmista suomalaisista laulajista ja hän on ollut suuri inspiraation lähde urallani, ellei suurin. Konsertissa saan esittää legendan lauluja kunnioittaen hänen tulkintoja, mutta kuitenkin omalla tyylilläni. Nostan niistä esiin vaikkapa Olavin itsensä säveltämän ja sanoittaman hienon Yö kerran unhoa annoit -valssin, jonka olen itsekin saanut levyttää, kertoo Amadeus, jonka uusin Poika varjoiselta kujalta -albumi julkaistiin heinäkuussa 2016.

Konsertin heinäkuussa nähty ensiesitys Seinäjoella oli loppuunmyyty. Nyt konsertti nähdään Somerolla sunnuntaina 28.8. klo 16.

Viralliset nettisivut: https://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/idan-lannen-tiet/
Facebook:https://www.facebook.com/idanjalannentiet/

Idän ja lännen tiet -konsertti
Somero, Esakallio
Su 28.8.2016, klo 16
Liput alk. 27 e. Ennakko: ja Esakallion lipunmyynti ja Ticketmaster.fi (29,50 e) sekä myyntipisteet kautta maan.

Someron esityksen jälkeen konsertti jatkaa kiertuemuotoisena konserttitaloissa:

21.9. Raahe, Raahesali, klo 19
22.9. Ähtäri, Ähtärihalli, klo 19
24.9. Rauma, Rauma-sali, klo 18
5.10. Pori, Promenadi, klo 19
13.10. Hyvinkää, Hyvinkää-sali, klo 19
14.10. Karkkila, Karkkila-sali, klo 19
15.10. Vantaa, Kulttuuritalo Martinus, klo 19
16.10. Salo, Provinssiteteatteri, klo 15

Järj. MagnumLive & Someron Esakallio

www.esakallio.net

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›