In English

MagnumLive

Smokkimiehet kiertueelle: Teemu Roivainen, Mikael Konttinen ja Lauri Mikkola

JULKAISTU 03/09/2019
Konsertti, Smokkimiehet, Teemu Roivainen, Lauri Mikkola, Mikael Konttinen, Lastenklinikan kummit

Suomen hurmurit, Tangokuningas Teemu Roivainen, laulaja/musikaalitähti Lauri Mikkola ja tv:stäkin tuttu laulaja/muusikko Mikael Konttinen, tuovat tänä syksynä konserttisalien estradille nostalgiaa. Luvassa on tunnelmaa ja musiikkia mm. 1950- ja 1960-luvuilta, svengaavaa menoa ja jazzin helmiä. Konsertti on rakennettu Rat Pack -henkeen. The Rat Pack oli lempinimi ryhmälle, jonka jäseninä toimivat mm. Frank Sinatra, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. Nyt näiden herrojen jalanjäljissä astuvat Teemu, Lauri ja Mikael. Kiertue järjestetään yhteistyössä Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

– Tämä iskelmälaulajien nostalgiakonserttikiertue on ensimmäinen tämän tyyppinen ja sopii erittäin hyvin meidän lahjoittajakohderyhmällemme, kertoo projektipäällikkö Susanna Laurila Lastenklinikoiden Kummeista. – Meillä Kummeilla on ollut ilo jo parin vuoden ajan saada MagnumLiven artisteja esiintymään hyväntekeväisyystapahtumissamme, kuten Joulumielelle -konsertissa sekä jouluisissa kirkkokonserteissa. Nyt sitten heidän ideoitua meille tämän tyylisen konserttikiertueen, halusimme ilolla olla mukana toteutuksessa.

Lavalla pidetään hauskaa Rat Pack -henkeen

Konsertissa kuullaan mustavalkoelokuvistakin tuttuja kappaleita ja monia muita hittejä, mm. Strangers in the Night, Hopeinen kuu, Fly me to Moon, Niin paljon kuuluu rakkauteen, New York New York ja Puhu hiljaa rakkaudesta. Kiertueen kolme solistia korostavat upean musiikin lisäksi hyvää yhteishenkeä ja sen tuomaa tunnelmaa.

– Kolme rasavilliä nuorta miestä saa vapaat kädet hassutella lavalla… siinä on lähtökohta. Tyylikkäitä swing-kappaleita sekä suomalaisia nostalgiahittejä maustettuna meidän suhteellisen huonoilla vitseillä, naureskelee Teemu Roivainen. – Tästä kiertueesta tulee varmasti yksi hauskimmista, missä olen saanut olla mukana, sillä Lauri ja Mikael ovat luultavasti railakkaimmat laulajat, mitä Suomesta löytyy.

Mikael Konttinen kertoo tulevasta: – On mahtavaa olla tekemässä ainutlaatuista ja taatusti viihdyttävää konserttikiertuetta hyvän asian puolesta kahden suuresti arvostamani laulajan ja taiteilijan kanssa. Meillä kaikilla kolmella smokkimiehellä on omat vahvuusalueemme musiikin ja viihteen saralla ja yhdessä muodostamme kolmikon, jonka edesottamuksia kannattaa tulla katsomaan. Suomen Rat Pack -nimitys ei ole kaukaa haettu.

– Hauskaa ja mielenkiintoista tässä on se, että lavalla voi tapahtua oikeastaan mitä tahansa, kun näiden veijareiden kanssa sinne astellaan, miettii Lauri Mikkola. Luvassa on energinen show, hienoja swing-kappaleita sekä kotimaisia ikivihreitä. Meitä on kolme sopivasti erilaista artistia, mikä tekee mielestäni tästä jutusta kiehtovan. Sen lisäksi, että Teemu ja Mikael ovat törkeän kovia ja karismaattisia laulajia, heiltä ei myöskään puutu huumorintajua. Meillä tulee varmasti olemaan hauskaa niin lavalla, kuin lavan takana ja ulkopuolella.

– Lastenkilikoiden Kummien yhteistyö on myös äärimmäisen hieno asia tässä yhteydessä. Arvostan suuresti heidän työtään ja todella suuri kunnia olla mukana tekemässä oma pieni osuus lasten hyvinvoinnin eteen, kiteyttää Teemu kolmikon puolesta.

Syksyn 2019 konserttitalokiertue

To 7.11. Porvoo, Kulttuuritalo Grand, klo 19

Ti 12.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali, klo 19

To 21.11. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 19

Ti 3.12. Helsinki, Kulttuuritalo, klo 19

Kiertueen musisoinnista vastaa Roivaisen Energia-orkesteri maustettuna puhallinsoittimilla.

Lisätietoa lipuista >>

Lahjoitamme osan kiertueen tuotosta Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta pienten potilaiden viihtyvyyshankintoihin.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›