In English

MagnumLive

SM-viikko, World Cup Levi & Ruka, Helsinki Cup, Smash – meistä on moneksi!

JULKAISTU 27/02/2018

 

PeyongChangin olympialaisten jälkimainingeissa innoistuimme muistelemaan vuoden 2017 urheilutapahtumia, joita olimme mukana toteuttamassa tekniikan ja osittain ohjelmankin osalta.

Suunnitteletko Sinä yleisö- tai urheilutapahtumaa ja apukädet olisivat tarpeen? Ota yhteyttä, me autamme mielellämme kaikenlaisten tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa!

 

SM-viikko 2017

Kuva: SM-viikko

SM-viikko

Historian toinen SM-viikko pidettiin Suomen Olympiakomitean järjestämänä heinäkuussa 2017 Tampereella. Tapahtumassa kisattiin kaikkiaan 30 eri lajissa ja 3000 urheilijaa mittelivät lähes tuhannesta mitalista eri puolilla Tamperetta.

MagnumLive vastasi koko viikon ajan sekä sisätiloissa että ulkona olleiden suorituspaikkojen äänentoistoista ja tulosnäytöistä sekä teknisestä valvonnasta. Lisäksi MagnumLive toteutti kaikille avoimen, eri liikuntalajien Generation Games -kokeilutapahtuman äänentoiston Ratinanniemessä ja Eteläpuistossa. Tapahtuman järjesti Visit Tampere Oy, mukana toteuttamassa olivat Tampereen kaupungin Liikkuva Tampere -hanke ja Suomen Olympiakomitea.

 

Helsinki cup 2017

Helsinki Cup

Helsinki Cup on Euroopan kolmanneksi suurin nuorille tarkoitettu jalkapalloturnaus, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Tapahtumassa on vuosittain jopa yli 20 000 osallistujaa.

Helsinki Cup laajensi vuonna 2017 yhteistyötään MagnumLiven kanssa. Aiempien vuosien lailla MagnumLive huolehtii tapahtuman tekniikasta. Lisäksi MagnumLive otti nyt harteilleen myös turnauksen tapahtumatori Love the Ball Centerin kokonaisvaltaisen tuotannon ja kehittämisen ohjelmasisältöä myöten. Tarkoituksena oli luoda paikka, joka palvelee kaikkia turnaukseen osallistujia, kuten joukkueita taustajoukkoineen, yhteistyökumppaneita sekä muita vierailijoita.

 

World Cup Ruka 2017

Kuva: Mateusz Kielpinski (FIS)

World Cup Levi ja Rukan Freestyle Ski World Cup Opening

Levin maailmancup on Suomen suurin ja suosituin alppihiihtotapahtuma, joka järjestetään Levin rinteillä vuosittain marraskuussa. Rukalla kisaavat joulukuussa maailman parhaat kumparelaskijat Freestyle Ski World Cup Opening -tapahtumassa.

Olemme toimineet molempien tapahtumien teknisenä toteuttajana jo usean vuoden ajan vastaten kokonaisvaltaisesti valo-ja äänitekniikasta sekä paikallisesta kuvatekniikasta.

 

Smash 2017

Kuva: Smash Mill Oy

Smash 2017

Järjestyksessään toinen Smash pidettiin marraskuun lopussa Helsingin Kattilahallissa. Smash on teknologian start-upeille omistettu, virallinen Slushin sivutapahtuma, joka keskittyy liikunnan, terveyden ja urheilun uusimpiin teknologian sovelluksiin. Kattilahalliin rakennettiin tapahtumaa varten seminaaritila tapahtumalavalla ja katsomolla, näytteilleasettajien osastot sekä catering- ja neuvottelualueet.

Tapahtuman kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi Koko tapahtuma -alihankintaverkosto, joka koostuu Suomen johtavista tapahtuma–alan alihankkijoista. MagnumLive kuuluu Koko Tapahtuma –verkostoon ja vastasi Smash-tapahtuman tilavalaistuksesta, lavan äänentoistosta, kuvatekniikasta ja valaistuksesta sekä näyttelyosastojen sähköistyksestä ja osastojen lisätekniikkatarpeista. Stopteltat vastasi kalusteista, Pixmill suurtulosteista ja Securitas turvallisuuspalveluista.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›