In English

MagnumLive

Siru ja Mikael Konttinen tekivät yhdessä kappaleen: Vierekkäin

JULKAISTU 27/11/2015
Siru Airistola, Mikael Konttinen, Vierekkäin, single, TVOF

TVOF-voittaja Siru (Airistola) ja Mikael Konttinen ovat lyöneet musiikilliset hynttyyt yhteen. Yhteistyö alkoi keikkarintamalta ja yllättäen se johdatti heidät säveltämään ja sanoittamaan yhdessä. Tuloksena on talvinen kappale Vierekkäin.

– Yhteistyömme kanssa alkoi kesällä yhteisestä festarikeikasta Ikaalisissa. Duetoidessamme Stay with me ja Nuori ja kaunis -kappaleita, huomaisimme äänemme sopivan erittäin hyvin yhteen ja mielestämme on hauskaa, että eri genreistä tulevat pop- ja iskelmälaulajat yhdistävät voimansa, kertoo Siru, joka muistetaan myös 2014 TVOF-voittajana.

– Sirun tiimin ideasta lähdimme kokeilemaan biisinkirjoitusta yhdessä, vuoroin Tampereella ja Helsingissä. Laulunteko lähti soljumaan luontevasti. Kahvikupposten ja heikkotasoisten vitsien lomassa syntyi kaunis duetto Vierekkäin, joka sopii tunnelmaltaan erinomaisesti suomalaiseen talviseen mielenmaisemaan hehkuvine kynttilöineen ja kardemumman sekä kahvin tuoksuineen, jatkaa Mikael.

Siru ja Mikael ovat tehneet yhdessä mm. ”Divas Dinner” -show & dinner -esityksiä, joissa soi suurten diivojen musiikki, mm. Elton Johnin, Robbie Williamsin, Celine Dionin ja Whitney Houstonin kappaleita. Molemmat keikkailevat myös omilla tahoillaan bändiensä kanssa.

• Kuuntele Spotifyssa.
• Kuuntele iTunesissa.

Siru (Airistola), Mikael Konttinen, Vierekkäin, single, TVOF

Siru & Mikael Konttinen | Vierekkäin
MGM-393 | FIMGM1500073 | kesto 3’23

Säv. & san. Siru Airistola & Mikael Konttinen | sov. Erik Nyholm
Äänitys & miksaus Splender Productions / Erik Nyholm
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers Oy

facebook.com/SiruOfficial
facebook.com/MikaelKonttinenOfficial

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›