In English

MagnumLive

Sinä ja minä -musiikkivideolla Jon Landlord, Tauski ja Kaj Kunnas!

JULKAISTU 29/09/2017
Jon Landlord, Tauski, Dingo, Sinä ja minä, Kaj Kunnas

Single ja musiikkivideo Dingon nostalgiahitistä: Jon Landlord feat. Tauski – ”Sinä ja minä”. Musiikkivideolla vierailee myös Kaj Kunnas.

• Spotify: Jon Landlord feat. Tauski – ”Sinä ja minä 

 Jon Landlord on tullut tutuksi kotimaisien kasaribiisien uusversioista, joilla vierailee tunnettuja artisteja fiittailemassa. Nyt platinahitti-kasaridinosaurus Jon Landlord on julkaissut uuden nostalgiabiisin ja musiikkivideon, duettokaverinaan Tauski. Biisistä löytyy myös kaverusten stemmalaulantaa.

– Itse Neumann näytti peukkua tälle versiolle. ”Sinä ja minä” on kunnianosoitus niille kultaisille 80-luvun ajoille, jolloin mimmit pyörtyili Dingon keikoilla. Tervetuloa aikamatkalle nuoruuteen!, hihkuu Jon Landlord (aka Jari Salonen), joka työstää parhaillaan uutta albumiaan.

Musiikkivideolle haettiin urheilulliset puitteet Tikkurilan Shamrockista, jonka biljardisalissa treenaa päivittäin moni snookerin maajoukkuepelaaja. Videolla vierailee myös huippuselostaja Kaj Kunnas Dj:n roolissa.

Jon Landlord eli Jari Salonen on suosittu vinyyli-Dj sekä sanoittanut useita hittibiisejä eri artisteille. Hän on myös ysäribändi 2. Maanantai perustajajäsen; ”Mixet tahdo olla munkaa” on jo klassikko. Suomessa on myyty melkein miljoona myytyä levyä, joissa on Landlord-Salosen sanoituksia.

Jon Landlordin tuleva soololevy on ”irtiotto” sanoittamisesta: levyllä ei ole yhtään hänen omaa sanoitustaan, vaan hän esiintyy siinä ainoastaan laulajana. Hän on valinnut tulkittavaksi levylle nuoruudestaan mieluisia biisejä, joita hän on myös vinyyleiltä soittanut Dj-keikoilla 80-luvulla.

Jon Landlord feat. Tauski – Sinä ja minä
musiikkivideo & cds
säv. / san. Neumann, sov. Henri Leppä
Julk. pe 29.9.2017
FIMGM1700038 / MGM-448
c & p 2017 MagnumLive Oy

Jon Landlord, Tauski, Dingo, Sinä ja minä, Kaj Kunnas

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›