In English

MagnumLive

Simo Silmu teki Kaisa-Mari Ruokolaiselle joululaulun

JULKAISTU 18/11/2013
Kaisa-Mari Ruokolainen, Vuosi jouluun, single

Yölinnun Simo Silmu teki joululaulun Kaisa-Mari Ruokolaiselle.

Suomi-Iskelmän SM -laulukilpailun The Tall Ships Races -tapahtumassa kesällä 2013 voittanut Kaisa-Mari Ruokolainen kiersi aikoinaan Yölinnun kanssa mm. kesäkiertueella. Siitä säilynyt ystävyys on nyt tuottanut uuden joululaulun: Vuosi jouluun.

Tein aikoinaan Yölinnun kanssa tiivistä yhteistyötä, kun Foxpop-orkesterini kanssa kiersimme yhdessä keikkalavoja, reippaasti yli sata keikkaa, ja yhteydet siltä ajalta ovat säilyneet. Näin olikin luontevaa kysyä Simolta laulua, ja se tuntuikin sitten heti omalta, kertoo Kaisa-Mari.

– Joulu on talven kaunein hetki ja silloin saa luvan kanssa hidastaa tahtia. Siitä kertoo tämä hillitty ja lempeä uusi joululaulu, jonka tarinasta voi löytää myös ripauksen huumoria. Laulussa on mainintaa vähän muidenkin vuodenaikojen fiiliksistä.

– Itse inspiroidun joulutunnelmaan yhteisestä puuhastelusta, joulukirkosta ja hyvistä ruokahetkistä. Nehän nyt jouluun kuuluu! Lisäksi nautin joululauluista, jotka tuovat mieleen lapsuuden joulut.

– Musiikkikuulumisina mainittakoon, että nyt syksyllä olemme työstäneet tulevaa pitkäsoittolevyäni keikkojen ohella ja tulipa tuossa vierailtua Tartu Mikkiin -ohjelmassakin. Levyntekoprosessissa olen jo nyt oppinut valtavan paljon uutta, kun on ollut mahdollisuus työskennellä ammattilaisten kanssa. Levy toivottavasti saadaan julkaistua ensivuoden aikana.

– Hyvää joulun odotusta kaikille ja kiitos kaikista kannustavista kommenteistanne; säilyy mielessäni, miksi levyä teemme, toivottaa Kaisa-Mari.

Kappale on juuri toimitettu radioille.

Kuuntele Vuosi jouluun Youtubessa.

www.manumlive.fi/kaisa-mari-ruokolainen-foxpop

 

Kaisa-Mari Ruokolainen – Vuosi jouluun

• MGM-329, Kesto 3’14. FIMGM1300052.

Säv. & san. Simo Silmu, sov. Antti Lipponen.

Tuotanto: Musiikkifarmi Oy.

c & p 2013 Magnum Music Oy / Musiikkifarmi Oy

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›