In English

MagnumLive

Siirtyikö tapahtumasi syksylle? Siirtobuumi on nyt käynnissä, toimi nyt!

JULKAISTU 19/03/2020
Finnish Travel Gala

Poikkeustilanne aiheutti tapahtumien muutosbuumin!

Siirtyikö tapahtuma, seminaari tai firmajuhla syksylle? Älä jää ilman ohjelmaa ja tekniikkaa ja toteutusta!

Monet ovat samassa tilanteessa ja tapahtumasyksyn päivät menevät kuin kuumille kiville. Autamme kaikilla osa-alueilla: teema, ohjelmaidea, graafinen ilme, valaistus, tekniikka ja tapahtumatila, catering… Suunnittelemme mielellämme vaikkapa koko tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella!

Mistä tapahtumapaikka? Entäpä, jos kuitenkin kesäjuhlat?

Tapahtumapaikoista on jo nyt huutava pula, varsinkin syyskaudelle. Autamme sinua etsimäämään uusia mielenkiintoisia tiloja, joista loihdimme valoilla ja rakenteilla upeita miljöitä. Vaikkapa tehdashalleista saa näyttäviä tiloja, ja olemme toteuttaneet haastaviinkin tiloihin monia juhlia eri teemoilla.

Tai entäpä, jos järjestäisitkin tapahtuman kesällä? Ideoimme mielellämme kesätapahtumat ja -juhlat yritysten eri tarpeisiin. Myös etäseminaarit ovat nyt IN.

Tutustu toteutuksiimme ja referensseihin!

Entäs ne esiintyjät?

Myös ohjelma- ja esiintyjäkauppa käy nyt kiihtyvällä tahdilla – parhaat päivät menevät kuumille kiville. Hauskuuttajat, taikurit, musiikkiesitykset, stand up, juontajat, moderaattorit… Tässä muutamia vinkkejä ja ammattilaisia tapahtumasi johtohahmoksi tai piristykseksi.

 

Juontaja, toimittaja Ile Uusivuori

Mediasta tuttuja juontajia

Ammattilaisjuontajat takaavat tilaisuutesi tyylikkyyden ja osaavat toimia yllättävissäkin tilanteissa. Toimisiko sinun tapahtumasi juontana vaikkapa Ile Uusivuori, Ellen Jokikunnas tai Janni Hussi?

 

 Ellen Jokikunnas, juontaja Janni Hussi


Mielenkiintoisia luentoaiheita: kehonkieli, selviytyminen, johtaminen…

Taikuri-mentalisti Jose Ahonen ja näyttelijä-juontaja Lorenz Backman ovat koonneet viihdyttävän asiapaketin kehonkielestä.

Jukka Jalosen luento on vertaansa vailla. Miten tiimiä johdetaan menestyksekkäästi? Miten erilaisista yksilöistä hiotaan toimiva joukkue? Miten vaikeuksien kautta selvitään voittoon?

Ajankohtainen ”koronavirusasiantuntija” – leppoisa tohtori Tapani Kiminkinen puhuu täyttä asiaa viidyttävällä tavalla.

Jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen Tohtori Tapani Kiminkinen


Musiikki toimii aina!

Musiikkiesitykset luovat tunnelmaa tapahtumiin. Artistitarjontamme kattaa laajalti musiikin ammattilaiset, trubaduureista bigbandeihin. Tässä muutamia uusia, aistikkaita soolo-ohjelmanumeroitamme:

Kantelepopin mestari Lauri Screck loihtii tapahtumiin vangitsevan tunnelman. Elisa Järvelä on rajoja rikkova viulisti, säveltäjä ja viihdyttäjä, joka on esiintynyt sadoissa yritystapahtumissa ympäri maailman.

Klassista, poppia, iskelmää… musiikkinumeroita laidasta laitaan. Muista myös räiskyvät menon tuojat, laadukkaat bilebändimme!

Lauri Schreck Viulisti Elina Järvelä


Extrapiristystä: Hauskat hahmot ja taikurit

Kun kaipaat jotain uutta ja hämmästyttävää. ovat sketsihahmot ovat koko kansan suosikkeja. Antti Heikkisen Yölintu-hahmo viihdyttää nyt myös livekeikoilla. Taikurimme sopivat loistavasti myös kansainvälisiin tapahtumiin, heistä tässä esimerkkinä menestystä niittänyt Keke Pulliainen.

Antti Heikkinen, Yölintu, Putous Taikuri Keke Pulliainen yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, messuille... 

Tutustu koko ohjelmatarjontaamme ja pyydä tarjous! 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›