In English

MagnumLive

Seinäjoen Sorsanpesässä tanssitaan sitten 15 vuoden

JULKAISTU 23/05/2018

Seinäjoen Hotelli Sorsanpesä uudistaa kesäksi 2018 livemusiikkiantiaan ja järjestää kesän aikana tanssit kerran kuukaudessa. Kesätanssien pyörteisiin kutsujina toimivat kotimaisen iskelmätaivaan kirkkaimmat nimet. Lauantaitanssit aloittaa 9.6. Tangokuningatar Marita Taavitsainen Koivu-yhtyeensä kanssa. Kesän aikana Sorsanpesän Holminrantatansseissa esiintyvät Marita Taavitsaisen lisäksi mm. Eija Kantola sekä Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat. Tarkoituksena on luoda Sorsanpesään leppoisa lavatanssitunnelma kaupunkilaiseen tapaan. Tanssit järjestetään Holminhovi-salissa, jossa on iso parketti ja josta avautuu joenrantaan hieno maisema ja lasisen avoseinän takana jatkuva terassialue.  

Viimeksi Sorsanpesässä on tanssittu 2000-luvun alkupuolella.

– Rannan nimi on Holminranta joten nimeksi valikoitui Sorsanpesän Holminrantatanssit, kertoo Isa Hoffren, Hotelli Sorsanpesän ravintolapäällikkö.

– Meillä tanssitaan kesällä ja Suomen kovimpien tanssiartistien tahtiin! Kyseisessä joen rantaan avautuvassa Holminhovi-salissa ei ole aiemmin tanssittu. Nyt tila on saneerattu ja sisustettu ja kesäiseksi ”tanssilavamiljööksi”. Lavatanssien tyyliin illan aikana on tasa-arvon vuoksi sekahaku, valottaa Isa Hoffren ja jatkaa vielä:

– 15 vuoden tauon jälkeen siis meillä tanssitaan. Omasta mielestä tanssin aika on nyt, ja kaupungissa asuu paljon henkilöitä, joille tanssi on rakas harrastus. Mahdollisuudet harrastaa tanssia hyvillä livebändeillä on ollut rajallista tällä alueella, ja paikalliset joutuvat matkaamaan useiden kymmenien kilometrien päähän. Ja ajamaan yöllä takaisin kotiin. Sorsanpesällä on loistavat puitteet tarjota kaikki samassa paikkaa. Ruokailu, tanssit sekä majoitus. Ennen tansseja on tarjolla myös tanssibufee.

Tanssien artisti- / ohjelma-annista vastaa Ohjelmatoimisto MagnumLive.

https://www.sorsanpesa.fi
https://www.facebook.com/sorsanpesa

 

Share on Facebook
Facebook
31Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›