In English

MagnumLive

Seinäjoella ensi-ilta: Lundberg ja Misic tulkitsevat Virtaa ja Kinnusta

JULKAISTU 14/04/2016
Idän ja lännen tiet, Amadeus Lundberg, Milana Misic, laila Kinnunen, Olavi Virta

Ensi-ilta heinäkuussa Seinäjoella:
Amadeus Lundberg ja Milana Misic tulkitsevat Olavi Virtaa ja Laila Kinnusta

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Nyt ensi-iltansa saa uusi kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu konsertti. Ensiesitys on Seinäjoella, Seinäjoen kaupunginteatterissa lauantaina 9. heinäkuuta 2016.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat ”Idän ja lännen tiet” –konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg.

Konsertin juontajina toimivat tutut TV-kasvot Maria Jungner ja Anna-Liisa Tilus. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Konsertin nimeksi valikoitu Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

– Pidän äitini laulujen esittämistä mahdollisuutena välittää samoja tuntemuksia kuin hän teki aikanaan. Näin äitini musiikki on jatkanut elämäänsä muuallakin kuin historiassa, miettii Milana Misic, joka on itsekin levyttänyt useita äitinsä tutuksi tekemiä lauluja.

Olavi Virran lauluja esittävää Amadeusta on musiikkipiireissä verrattu nuoreen, herkkätulkintaiseen Olaviin. Amadeukselle Olavi on ollut musiikillisen tien näyttäjä:

– Olavi Virta on yksi suurimmista suomalaisista laulajista ja hän on ollut suuri inspiraation lähde urallani, ellei suurin. Konsertissa saan esittää legendan lauluja kunnioittaen hänen tulkintoja, mutta kuitenkin omalla tyylilläni. Nostan niistä esiin vaikkapa Olavin itsensä säveltämän ja sanoittaman hienon Yö kerran unhoa annoit -valssin, jonka olen itsekin saanut levyttää viimeisimmälle Puhu minulle rakkaudesta -levylleni, kertoo Amadeus.

Idän ja lännen tiet –konsertti
Seinäjoen kaupunginteatteri
La 9.7.2016, klo 17:00
Amadeus Lundberg, Milana Misic
Anna-Liisa Tilus, Maria Jungner, Juha Tikan orkesteri

Liput alk. 27,00 e. Ennakko Ticketmaster (mm. Seinäjoki Makuuni) 29,50 e (sis. toim.kulut 2,5 e)

Ryhmä- ja lisätiedot, p. 010 396 5019 / MagnumLive.

Tapahtuman sivut:
www.magnumlive.fi/idan-lannen-tiet
Tuotanto MagnumLive 2016.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›