In English

MagnumLive

Sari Hellsten – Herätä hehkumaan

JULKAISTU 15/01/2016
Sari Hellsten, Herätä hehkumaan, single

Petri Munckin kanssa paljon yhteistötä tehnyt Sari  Hellsten on saanut yhteistyökumppaneikseen lisää musiikin ammattilaisia:-yhtyeen Jari Latomaan ja hittisanoittaja Eija Hinkkalan. Timanttihionnan musiikkityylilleen tehneen Sari Hellstenin ahkera työ on jälleen tuottanut tulosta ja radioille on lähtenyt tyylikkäästi tuotettu, menevä iskelmä Herätä hehkumaan.

Sari on valittu taannoin Humppakuningattareksi ja aiempia singlejä ovat mm. Hellä ja ujo sekä Mistä sut on tehty, joka oli paikallisradioiden 6. soitetuin kappale. Kappaleessaan Sanaton Sari on toiminut itse sanoittajana.

Saria on saatu ihailla myös teatterin lavalla (Piukat paikat -pääroolissa 2012) ja televisiossa, mm. Kesäillan valssi, Tartu mikkiin, Uusi päivä ja Tangomarkkinat (finalisti 2011 ja 2012). Upea tulkitsija ja voimakas esiintyjä on voittanut Ilkka Vainion Päällikkö -karaokekilpailun ja Iskelmäkaraoken Suomenmestaruuden 2008.

Sari Hellsten viihdyttää tanssijoita ja fanejaan aktiivisesti niin lavoilla kuin radioissa – jäämättä paikalleen sammaloitumaan. Vuodesta 2008 asti keikkaillutta Saria voi tilata keikoille SucCee -bändin kanssa tai vaikkapa duona.

– Hiki virtaa tanssilattialla vanhojen humppien ja menevien mittatilausfoxien  tahdissa ja saamme kuulla myös omia radiohittejäni, kertoo Sari Hellsten keikkamenosta.

Sari Hellsten – Herätä hehkumaan, cds
Säv. & sov. Jari Latomaa, san. Eija Hinkkala
ISRC FIMGM1600001 / MGM-394 / kesto: 3,53
c & p 2016 MagnumLive

Mikko Kangasjärvi, piano / Daffy Terävä, soolokitara / Jari Latomaa, rummut basso, kitarat / Tuotanto, äänitys, miksaus: Jari Latomaa, Headline Studio /
Masterointi: Jaakko Virtalähde / Virtalähde Mastering

Sari Hellsten – Facebook

• Lue lisää Sari Hellstenistä.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›