In English

MagnumLive

Sari Hellsten: Erotaan

JULKAISTU 01/04/2013
Sari Hellsten, single, Erotaan

Iskelmän ilopillerin, Sari Hellstenin uusin single on Petri Munckin käsialaa (säv. / san. / sov.) oleva kappale nimeltään ”Erotaan.”

– Uudessa singlessäni kerrotaan pilke silmäkulmassa ihmisuhteen päättymisestä ja mielestäni siinä on tarttuvaa hittiainesta. Kappaleessa ikäväkin asia on saatu kuulostamaan hyvältä, kertoo Sari.

Erotaan haastaa Sarin edelliset listasijoituksia niittäneet singlet, jotka ovat niin ikään Munckin tuotantoa: paikallisradioiden kuudenneksi soitetuimpana olleen ”Mistä sut on tehty” -kappaleen, sekä ”Vaatimaton” -singlen, joka piipahti MTV3 Storen paalupaikalla ladatuimpana iskelmäkappaleena. Se sai mukavasti soittoaikaa myös Radio Suomessa.

Tv-katselijoillekin tuttu Sari Hellsten tunnetaan tangontaitajana ja Humppakuningattarena. Sari on nauttinut suosiosta myös teatterin lavalla. Menestysmusikaali Piukat paikat myytiin hetkessä loppuun Valkeakosken kaupunginteatterissa Sarin tähdittäessä pääroolia ja kriitikoiden kehuessa Tampereen murretta puhuvaa Marilyniä.

Sari valittiin myös Vuoden koskilaiseksi 2012 ja oli myös Vuoden Naistulokas 2012 -ehdokas Radio Kajauksessa. Menestystarinalle ei loppua näy…

MGM-312, 3’16, FIMGM1300012

www.sarinsivut.fi

www.facebook.com/SariHellstenFunClub

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›