In English

MagnumLive

Sami Saari – soulin kuninkaan svengaavat keikat MagnumLiveltä

JULKAISTU 19/08/2020
Sami Saari, keikat

Sami Saari – Suomisoulin kuningas.

Samilta onnistuvat niin svengaavat klubikeikat kuin pienimuotoiset soolokeikat sekä ammattitaidolla laaditut firmakeikat – suurestradeja unohtamatta. 

Paitsi sooloartistina, Sami Saari keikkailee nykyään oman kokoonpanonsa kanssa: Sami Saari & Sonics heittää ilmoille 90-luvun suomisoulin helmiä.

Sami Saari & Jazzpojat kokoonpanolla ohjelmistossa on 60-luvun jazzia ja omia biisejä. Korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies, ja on siitä syystä koonnut  yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa.

Saari on julkaissut jo 8 sooloalbumia, ja hänet tunnetaan myös hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin” . Sami on tehnyt yhteistyötä myös mm. Cheekin, Elastisen ja Brädin kanssa, unohtamatta edesmennyttä Aki Sirkesaloa. Monet muistavat hänet Veeti & The Velvets -yhtyeestä ja myöhemmin mm. Dallapé -kokoonpanon solistina. 

Samin rinnalla nähdään keikoilla usein nimekkäitä artisteja – hän on esiintynyt yhteiskeikoilla mm. Niko Ahvosen ja Osmo Ikosen kanssa. 

• Tilaa Sami keikoille nyt MagnumLiveltä! 

Sami Saari

Sami Saari & Jazzpojat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›