In English

MagnumLive

Saksofonisti + DJ = syksyn täydellisin kombo

JULKAISTU 07/08/2018
DJ A. Myllykoski ja saksofonisti Antti Hynninen

Saksofonin pehmeät soinnut yhdistettynä DJ:n soittamiin taustoihin luo tyylikkään ja hyvää tunnelmaa huokuvan kokonaisuuden syksyn tilaisuuksiin. Kaikki tällä sivulla mainitut saksofonisti + DJ -kombot taipuvat monenlaisiin tyyleihin ja sopivat siksi niin gaalatilaisuuden taustamusiikiksi kuin loppuillan bilemusiikiksi. Kokeile ja ihastu!

DJ A. Myllykoski ja saksofonisti Antti HynninenA. Myllykoski ja Antti Hynninen

Tähän kokoonpanoon kuuluvat pitkän linjan ammatti-DJ, Helsingin yöelämästäkin tuttu A. Myllykoski ja monien tunnettujen artistien (Hanoi Rocks, Egotrippi, Janna) levyiltä tuttu saksofonisti Antti Hynninen. Alla olevan linkin takaa löytyvällä videolla DJ:nä soittaa A. Myllykoski.

Tilaa
Katso video

 

 


DJ Toni Vakkilainen ja saksofonisti Ilkka Ferm

Ferm & Vakkilainen

DJ Toni Vakkilaisen ja saksofonisti Ilkka Fermin muodostama duo on soittanut ja tehnyt yhteistyötä mm. Nopsajalan, Stigin, Tony Allenin sekä Soul Investigatorsin kanssa. Ferm & Vakkilaisen ohjelmistoon kuuluu mm. suosittuja pop/rock/house/breakbeatym-hittejä sekä kaksikon omia versioita kuhunkin tilaisuuteen sopivista kappaleista.

Tilaa
Katso video

 

 


Saksofonisti Johannes Salomaa ja DJ Awa

Johannes Salomaa ja DJ Awa

Johannes Salomaa on monissa eri yhteyksissä kannuksensa hankkinut saksofonisti, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Michael Monroen, Jenni Vartiaisen sekä jazztähti Gunhild Carlingin kanssa. Salomaa esiintyy mm. DJ Awan kanssa. DJ Awa on tuttu kasvo Helsingin klubeilla ja hänen keikkamääränsä on hurja: 300 keikkaa vuodessa.

Alla olevan linkin takaa löytyvällä videolla saksofonia soittaa Johannes Salomaa.

Tilaa
Katso video


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Share on Facebook
Facebook
1Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›