In English

MagnumLive

Saija Tuupaselta Joululaulu ystävälle

JULKAISTU 01/12/2014
Saija Tuupanen, Joululaulu ystävälle, single

Saija Tuupanen julkaisee uutta joulumusiikkia, kappaleenaan tunnelmallinen Joululaulu ystävälle.

– Joululaulu ystävälle vie ajatukseni kotiseuduilleni. Kappale on ensimmäisen laulunopettajani Markku Köntän käsialaa. Tässä laulussa ei ole yhtäkään surullista sanaa, vaikka teksti saattaa siltä kuulostaakin. Muistan, miten tunsin kappaleen heti omakseni, kun ensimmäisen kerran lauloin sen loppuunmyydyssä joulukonsertissa Carelia-salissa 2000-luvun alussa.

• Kuuntele Saija Tuupanen – Joululaulu ystävälle Youtubessa

– Monenlaisia projekteja ja suuri määrä keikkoja mahtui tähän vuoteen, ja kaikesta tunnen, että olen oppinut valtavasti uutta!
Pitkäsoittoni On onni siinä ilmestyi lokakuussa ja se on otettu hienosti vastaan, olen tästä valtavan kiitollinen, kertoo Saija vuodesta 2014, jonka aikana hän on tehnyt huimat 190 keikkaa.

– Joulu on minulle rauhoittumisen ja levon aikaa. Jouluni aion viettää läheisteni kanssa Tuupovaarassa.

Saija Tuupanen, Joululaulu ystävälle, CDS
Säv. & san. Markku Könttä / sov. Antti Lipponen
FIMGM1400064 / MGM-362 / kesto 3:35
c & p 2014 Magnum Music Oy & Musiikkifarmi Oy

Saija Tuupanen ja Tommi Soidinmäki juhlistivat tänä syksynä kymmenvuotista taiteilijajuhlaansa. Tällä viikolla saa päätöksensä Onnemme kyyneleet -konserttikiertue. Konsertin viimeinen esitys nähdään Turussa Sigyn-salissa perjantaina 5.12.2014, klo 19 alkaen.

Perjantaina 5.12. Saija Tuupanen nähdään tangokuninkaallisten Tartu Mikkiin -ohjelmassa kilpakumppaninaan Amadeus Lundberg. (TV2/Areena).

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›