In English

MagnumLive

Runsasta radiosoittoa saaneelta Nomilta jälleen uusi single

JULKAISTU 28/05/2019

Raikkaan artistitulokkaan Nomin singlet ovat soineet Suomen radioissa yli 3500 kertaa. Elossa, Ota mut takas, Ihanii ihmisii, Hetken tärkee… Nyt artisti julkaisee jo viidennen singlensä: Ei niin kuin me. 

– VIHDOIN uutta musaa ulos! Mä voin sanoo et oon tästä biisistä enemmän kun innoissani ja toivon et te otatte sen ilomielin vastaan, iloitsee Nomi. 

Popiskelmää esittävä Nomi keikkailee kesällä monissa tapahtumissa ja festareilla. Vielä ehdit tilata keikoille! 

Nomin syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa 2018 julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin Iskelmän ja Radio Suomen soittolistalle. Syksyllä 2018 julkaistu ”Elossa” soi sekin Radio Suomella ja nousi paikallisradiolistan top10een. Yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 5000 kertaa. Nomi oli viime jouluna mukana myös Yleisradion Anna laulu lahjaksi -projektissa, jossa esitettiin uusia joululauluja.

• Kuuntele Nomi – Ei niinkuin me (Spotify)
• Lue lisää Nomista.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›