In English

MagnumLive

Remix & Noora Karma yllättää: musiikkivideo & single!

JULKAISTU 24/03/2016
Remix, Noora Karma, Vapauteen

Remix feat. Noora Karma julkaisevat singlen ja musiikkivideon: Vapauteen.

Monen vuoden ajan Suomen lavat ja laivat palamaan sytyttänyt porilainen Remix-bändi tarjoilee bilekansalle suomirokkia. Mausteina liekeissä loimuavat nykyhitit, suomiräp ja finhitsit. Bilebändi Remix tunnetaan levytyspuolella, siitä, että sen julkaisemissa kappaleissa on ollut mukana yllätyksellisiä feattaajia. Nyt julkaistaan kappale ja musiikkivideo, jolla on mukana jälleen yllätysnimi: mentalistina tunnettu Noora Karma. Kappale on monille tuttu coveri, Nenan ja Kim Wilden esittämä Anyplace, Anywhere, Anytime / Irgendwie, irgendwo, irgendwann (orig. 1984), joka on Sana Mustosen käsissä kääntynyt ytimekkaasti ”Vapauteen”.

Harva tietää, että Noora on toiminut myös muusikkona ja laulaja:
– Ennen mentalistiuraa tein paljon töitä musiikkialalla, mm. opetin musiikkia Lontoossa ja tein nuorisoteatteriproduktioita. Minulla oli myös oma bändi. Bändiaikoina tein itsekin musiikkia jonkin verran englanniksi, mutta nyt tosiaan kokeillaan laulua suomen kielellä, yllättää Noora. – Lauluissamme on aikamoinen kontrasti, kun Kristianin ja minun kaksi eri laulumaailmaa kohtaavat. Kappaleen tyyli on minulle uutta, mutta tämän tekemisessä pidettiin kyllä hauskaa. Toivottavasti se kuuluu ja näkyy.

Miksi Noora Karma?
– Meillä oli pitkään mietinnässä, että kuka saataisiin mukaan feattaamaan, miettii Remixin solisti Kristian Huovinen. Kysyttiin apua MagnumLiveltä ja Kalevi Puonti kertoi Nooran tekevän parasta aikaa omaa musiikkia. Hän ehdotti yhteistyötä ja niin hommat saatiin käyntiin. Palaveerattiin Nooran kanssa helmikuussa Porvoossa ja samalla äänitettiin hänen lauluosuudet. Video kuvattiin maaliskuun alussa Karjaalla Tryckeri Teatern:ssa

Remixin aikaisemmat julkaisut, joista tehty myös videot ovat Isomäen Legenda (Porin Ässille tehty kannatuslaulu 2012), Martina Aitolehden kanssa Sinut tahtoisin luokseni (I just died in your arms, 2014) ja Janne Hurmeen ja Heidin kanssa Hetken tie on kevyt (Videolla Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen, 2015).

Remix, Noora Karma, Vapauteen

Remix feat. Noora Karma – Vapauteen
(Anyplace, Anywhere, Anytime / Irgendwie, irgendwo, irgendwann)
julk. 24.3.2016 • FIMGM1600016 • MGM-400
Säv. / san. Jörn-Uwe Fahrenkrog-Petersen / Carlo Karges
Suom. san: Sana Mustonen / Sov. Remix
Kuvat: Keijo Köykkä / Layout: Liisa Marjomäki
Remix: Kristian Huovinen – laulu / Juha Jokinen – rummut / Jyri Kallio – kosketinsoittimet ja taustalaulu / Janne Lintula – kitara ja taustalaulu / Teemu Ruokoski – basso ja taustalaulu / Tero Salonen – alkuintro

• www.remixyhtye.fi • magnumlive.fi/remix • #remixyhtye

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›