In English

MagnumLive

Remix ja Martina Aitolehti julkaisivat musavideon ja singlen

JULKAISTU 05/05/2014
Remix, Martina Aitolehti

Legendaarinen rokkikappale I Just Died In Your Arms (Cutting Crew) on saanut suomalaiset sanat ja on nyt nimeltään Sinut tahtoisin luokseni. Kappaleen singleksi ovat tehneet bilebändi Remix yhdessä Martina Aitolehden kanssa.

• Kuuntele Remix feat. Martina Aitolehti – Sinut tahtoisin luokseni Youtubessa!

– Minulla ja Remixin pojilla synkkasi erinomaisen hyvin ja kun projektista päätettiin Kalajoella kesällä 2013. Olin heti täysillä mukana, koska Remixin meininki lavalla teki vaikutuksen. Olen myöskin salaa miettinyt, millaista olisi oikeasti keikkailla ja levyttää suomeksi. Nauhoitukset sujui mutkattomasti ja lopputulos kaikilta osin on huikea. Innolla odotan kesän keikkoja ja sitä, kuinka Remix taipuu minun tanssibiitteihin, ja minä puolestani vanhoihin suomihitteihin. Luvassa huikeita keikkoja ja uskon, että moni yllättyy positiivisesti, kertoo Martina Aitolehti.

Remixin solisti Juha Lamminen komppaa Martinaa:

– Martinan ja Remixin tiet yhdistyivät tosiaan Kalajoella. Samaan aikaan hiekoilla keikkailleet bändit päätyivät viettämään iltaa samaan pöytään Kalajoen Dyynissä. Ruokoski oli tehnyt juuri tekstin kyseiseen kappaleeseen. Uusia sanoja laulettiin ja analysoitiin porukalla. Illan päätteeksi taidettiin kappaletta laulaa jo neliäänisesti. Kilautettiin kaverille, studiovelho Jukka Backlundille. Päätettiin tehdä yhteinen sinkku. Miksipäs ei. Sellaista on rock’n’roll. Parhaat asiat syntyvät itsestään.

– Tämä käännöskappale oli luonnollinen jatkumo Remixin perusduunille. I Just Died In Your Arms on luonteeltaan sopiva juuri Remixin kasarihtavaan soundiin ja imagoon. Herkkää, koskettavaa ja rock-uskottavaa. Sitä on Remix ja sitä on Sinut tahtoisin luokseni. Kappale syntyi Remixin halusta madaltaa raja-aitaa tehdä ”omaa” musiikkia. Siirtymäriitti bilebändin ja rock-bändin välillä.

Remix muistetaan myös TV2:n Bilebändi-kisasta. Bilebändi ja soittanut vain lainattua materiaalia ja bilekone on raivonnut puoli vuosikymmentä ja liki 450 keikkaa. Ensimmäinen Remixin oma kappale oli Porin Ässille tehty, jo legendaksi muodostunut Isomäen legenda. Kappale äänitettiin yhdessä Ässä-joukkueen kanssa ennen kultakautta 2012-2013. Kappaleella on Youtubessa jo yli 120 000 katsojaa.

Remix
Juha Lamminen – Laulu
Juha Jokinen – Rummut
Jyri Kallio – Kosketinsoittimet ja taustalaulu
Janne Lintula – Kitara ja taustalaulu
Teemu Ruokoski – Basso ja taustalaulu

Remix, Martina Aitolehti, Sinut tahtoisin luokseni,single

Remix feat. Martina Aitolehti – Sinut tahtoisin luokseni (I Just Died In Your Arms), digijulkaisu 7.5.2014
4:25 • FIMGM1400012, MGM-347
Säv. / san. Eede Nicholas, suom. san: Teemu Ruokoski, Sov. Remix

magnumlive.fi/remix-feat-martina-aitolehti
http://www.remixyhtye.fi/

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›