In English

MagnumLive

Referenssi: Teboil Linkki

JULKAISTU 28/06/2017
teboil linkki, yritystapahtuma, tapahtuman järjestäminen

Teboil Linkki on Oy Teboil Ab:n vuosittain järjestämä kauppias- ja yhteistyökumppanitapahtuma, joka kerää paikalle useita satoja osallistujia. MagnumLive on vastannut Teboil Linkki –tapahtuman koko tuotannosta jo usean vuoden ajan. Vuonna 2017 tapahtumapaikkana toimi Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion-hotelli.

Vuoden 2017 Teboil Linkki järjestettiin festarit-teemalla, joka näkyi yksityiskohdissa läpi koko tapahtuman. Osallistujille jaettiin festaripassit sekä rannekkeet ja esiintyjät oli valittu tarkasti festaritunnelman luomiseksi. Lisäksi teema näkyi muun muassa tapahtuman somistuksessa, osallistujien pukeutumisessa sekä kaikessa tapahtuman viestinnässä.

Tapahtuma koostui kolmesta osiosta; aamupäivän seminaarista, iltapäivän yhteistyökumppainimessuista sekä iltajuhlasta. MagnumLive teki tapahtuman ennakkosuunnittelun sekä vastasi koko tapahtuman totetutuksesta ja tekniikasta. Lisäksi MagnumLive huolehti muun muassa tapahtumapaikan varauksista, esiintyjistä, messujen organisoinnista, valokuvauksesta sekä viestinnästä tapahtumaan osallistuneille.

Lopputuloksena oli tunnelmaltaan rento mutta juhlava kokonaisuus, johon yhtenäinen teema toi hauskan lisäyksen. Illan vetonaulana nähtiin Teboilin oma räppäri Kipa K., jonka esittämä kappale oli MagnumLiven käsialaa. Kappaleen musiikkivideo kuvattiin MagnumLiven virtuaalistudiossa. Kipa K:n lisäksi lavalle nousi sketsihahmo Aina Inkeri Ankeinen sekä bilebändi Rock ’n’ Rolls.

”Iso kiitos Magnumin väelle Teboil Linkin toteutuksesta! Tapahtuman jälkeen olen saanut paikalla olleilta pelkkää ylistystä ja kiitosta tapahtumasta. Osallistujat ovat olleet yhtä mieltä siitä, että tämä oli Paras Linkki ikinä! Mikä sitten oli eri tavalla kuin aikaisemmin? Viestintä! MagnumLiven toteuttama tapahtuman ennakkoviestintä houkutteli paikalle paljon ensikertalaisia ja tapahtumassa oli porukkaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin.”

Maarit Takanen, Oy Teboil Ab

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›