In English

MagnumLive

Referenssi: Smash 2016

JULKAISTU 11/01/2017
Smash 2016

Helsingin Kattilahalli muuntui 29.11.2016 teknologian ja urheilun kohtaamiskeskukseksi, kun ensimmäistä kertaa järjestetty Smash kokosi urheiluväen ja teknologiaosaajat yhteen.

Smash on teknologian start-upeille omistettu uusi, virallinen Slushin sivutapahtuma, joka keskittyy liikunnan, terveyden ja urheilun uusimpiin teknologian sovelluksiin. Tapahtuma on laatuaan ensimmäinen maailmassa.

Kattilahalliin oli rakennettu seminaaritila tapahtumalavalla ja katsomolla sekä näytteilleasettajien osastot.

Tapahtuman kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi Koko tapahtuma – alihankintaverkosto, joka koostuu Suomen johtavista tapahtuma–alan alihankkijoista. MagnumLive kuuluu Koko Tapahtuma –verkostoon ja vastasi Smash-tapahtuman tilavalaistuksesta, lavan äänentoistosta, kuvatekniikasta ja valaistuksesta sekä näyttelyosastojen sähköistyksestä ja osastojen lisätekniikkatarpeista. Stopteltat vastasi kalusteista, Loisto Catering tarjoiluista ja Securitas turvallisuuspalveluista.

– Koko Tapahtuma oli Smashin tuotantokumppani ja teki loistavan työn muuntaessaan puitteet juuri oikeanlaiseksi iloa tukevaksi toiminnalliseksi ilmapiiriksi. Oli ilo tehdä todellisten ammattilaisten kanssa töitä. Ensimmäistä kertaa tapahtumaa tehdessä, ei kaikkea osaa ennakoida. Koko Tapahtuman toiminnassa arvostin myös rauhallisuutta ja loistavaa asennetta, joilla esiin tulevia asioita yhdessä ratkottiin rakentamispäivänä. Oman työni kannalta oli helpottavaa, että sain kaikki tapahtumatuotannon osa-alueet yhdeltä luukulta. Pidimme vain yhden yhteisen palaverin ennen H-hetkeä ja se riitti!
Hanna Iiskola-Kesonen, tuottaja, Smash

Kuva: Hanna Tyrväinen, Vastavirta

Katso muita toteuttamiamme tapahtumia

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›